HVOR SKAL VILLIAN HOLDE JUL I ÅR, HOS MOR ELLER FAR?

HAN ER EN KUNSTNER, EN VIRKELIG GOD EN.

18033425_652419924957203_2422697501297921805_n
Hi guys! Damn… Look at this guy! Ej, det er nu ikke ham i skal kigge på, men hans malerier, eller i kan jo kigge på begge dele, win win, flot på flot. Dette indlæg kommer til at handle om kunst, og en fed baggrundshistorie. Martin Brachér er en af mine bekendte, og han er simpelthen så dygtig, virkelig dygtig. Jeg er stadig igang med at overveje hvilket maleri der vil passe bedst i mit hjem, men jeg kan altså ikke helt beslutte mig, måske noget ala det min kammerat, Steven, fik designet? For det er virkelig flot (se billeder nedenunder). Det skal i hvert fald være farvrigt, så noget i den dur! Anyway… Nedenunder får i lige Martins historie, han er virkelig cool; og jeg synes det er så sejt at han bare springer ud i det, og forfølger sine drømme; Sikke et mod, og en viljestyrke!

Hvorfor startede du med at male? Jeg startede med at male, da jeg var ansat i forsvaret som Sanitetssoldat, (dem der lapper soldater sammen når de springes i stykker). Jeg malede for at stresse af, fordi vi blev varslet om at vi skulle udsendes til Mali (ikke et “sjovt” sted).
Pludselig begyndte folk at reagere på mine malerier, og jeg havde hurtigt solgt en hel del, så jeg tænkte hmm… er det mon mere end bare en hobby det her ?

Missionen til Mali blev aflyst og jeg så det som mit kald til at sige op efter 2 år i forsvaret, for istedet at forfølge kunsten.
Jeg tog så et job som skraldemand i et års tid, for at havde arbejdstider der tilladte at jeg også kunne male ved siden af.
Det vil sige, at jeg mødte på job 04.30, og havde fri ca 12-13 tiden hver dag. Og så havde jeg resten af dagen til at male i, når jeg ikke var for træt (Da jeg var skraldemand gik vi 20 km om dagen).

Efter et år som skraldemand sagde jeg det job op, solgte min bil og har brugt pengene på at betale regninger osv efterfølgende, så jeg kan gå fuldtid på kunsten, og det har jeg så været i 8 mdr nu. Og det går udemærket, men jeg er langt fra hvor jeg gerne vil være! Og det er jo et hårdt felt
Så nu arbejder jeg bare målrettet på at vælte “de ældre” af tronen, og overtage det hele med mine malerier og ideer.

Hvis i kunne tænke jer at se mere af Martin Brachér’s arbejde, altså hans sprøde malerier, så klik jer ind, her.

Facebook, her

Instagram, her

img_4893
img_4915
picmonkeu
unavngivet

2 kommentarer

  • Claus Werner-Jensen

    Kunne også pynte på Universiteternes vægge. Det er særdeles dekorative værker, som taler til følelser, men som også kan stimulere tanker i et årti hvor biologocal science, kvantemekanik og astronomi er interessant for ikke-fagfolk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det mørkeblå han har lavet synes jeg er ganske fedt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR SKAL VILLIAN HOLDE JUL I ÅR, HOS MOR ELLER FAR?