BLACK WEEKEND! STADIG 70% RABAT + SE MINE KØB

Q&A – Ser du en fyr for tiden?

Ser du en fyr for tiden?
Naaaah… Men jeg er blevet inviteret ud af en del her på det sidste, og den ene overvejer jeg faktisk at sige ja til, dog tror jeg stadig ikke at jeg har lyst til noget seriøst, men man ved jo aldrig.

Hvilke andre navne overvejede i til Villian? 
Hm.. Jeg ville rigtig gerne have at han skulle have heddet Benjamin, men den var Martin bestemt ikke med på. Han havde en masse ideér, men Villian var hans største ønske, så han fik sin vilje (like always). Hvis vi havde fået en pige, så skulle hun have heddet Viola. 

Snakker du ikke med Malene mere? 
Jo, jeg snakker jævnligt med Malene, næsten hver dag faktisk. Hun har næsten også lige været på besøg, og hun kommer og holder nytår sammen med mig her i Aarhus.

Hvor tit er du i byen? 
Jeg har været været meget i byen her på det sidste (i mine friweekender), men nu er jeg jo også lige begyndt i skole hvor der har været nogle fester. Derudover har jeg været til nogle julefrokoster, fødselsdage osv. Men altså, når jeg er børnefri, så gør jeg hvad der passer mig, og jeg er jo single. Men jeg vil gerne skære ned for byturene, det er dyrt og tømmermændende dagen efter er ulidelige.

Hvad er dine fremtidsplaner?
Jeg vil gerne være enten journalist eller tilrettelægger, men altså. Nu må vi se hvor jeg ender, vil i hvert fald gerne arbejde med noget indenfor TV, hvor jeg er bag skærmen, og ikke foran den.

 Kunne du finde på at finde sammen med Martin igen? 
Nej, absolut ikke. Vi prøvede lidt i December/Januar, det tror jeg tit at der sker hvis man har et barn sammen, altså at man på et eller andet tidspunkt prøver igen, men vi fungerer bedst som venner. Eller, det gør vi jo så ikke engang lige pt. på grund af hans nye kæreste. Men vi er ikke uvenner, heldigvis 🙂

Tjener man penge på at have en blog? 
Ja, altså, før i tiden levede jeg jo af det – men det kræver at man blogger hver dag, og lægger meget arbejde i det. Det stressede mig rigtig meget, og det er ikke det jeg vil med mit liv, altså det der med at man ikke ved hvilken indkomst man får, og at man er nødsaget til at skulle sidde med hovedet ned i sine sociale medier konstance… Det er virkelig stressende! Så nu blogger jeg når jeg lige har lyst, altså for hyggens skyld. I har jo nok også lagt mærke til, at jeg kun laver 6-7 indlæg om måneden.

Vil du have flere børn? 
Hm… Altså, nej – som det ser ud lige pt. så føler jeg ikke for det, men man ved jo aldrig om det ændrer sig. Dog har jeg stadig sterilisering i overvejelserne, det har jeg faktisk også skrevet om, læs indelægget, HER

Hvis du skulle bo i et andet land end Danmark, hvor ville du så bo? 
Den er svær, men jeg tænker Spanien.

Hvordan er det at se sig selv på tv?
Nu er jeg jo ved at være vant til det, så altså, for mig er det ikke mærkeligt mere. Det er kun mærkeligt, hvis jeg siger noget tåbeligt, for så krummer jeg virkelig tæer, ha ha.

Snakker du stadig med nogle fra ph? 
Det spørgsmål besvarer jeg tit, men ja det gør jeg. Malene er stadig en af mine bedste veninder, derudover snakker jeg også meget med Alexander og Steven, de er nogle super dejlige mennesker. Jeg har jo også lige holdt en julefrokost hvor de alle kom, det var super hyggeligt. Udover de 3, så snakker jeg selvfølgelig stadig med Martin, men det er kun når det omhandler Villian.

pa021853

unavngivet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK WEEKEND! STADIG 70% RABAT + SE MINE KØB