FLOVT... JEG BESVIMEDE TIL EKSAMEN!

HVORFOR SKAL FOLK VÆRE SÅ FREAKING ONDSKABSFULDE

Holy shit. Hvorfor skal folk være så freaking ondskabsfulde på deres sociale medier? Jeg har selv delt nogle ting på min blog som ikke har været helt acceptabelt, det indrømmer jeg gerne, og det ved i nok også godt. Nogle gange er man så arrig, at man ikke tænker sig om, og så får man udgivet noget alt for hurtigt. Dengang jeg bloggede hver dag delte jeg stort set alt med jer, og det stressede mig rigtig meget, for jeg blev virkelig afhængig af at dele ud af mine tanker. Men nogle gange, der trykkede jeg “udgiv” lidt for hurtigt, så jeg har faktisk slettet rigtig mange af de indlæg som jeg tidligere har udgivet.

Anyway, nok om mig, nok om det. Eller nej, ikke om det, for nu skal vi snakke om de sociale medier. Vi har alle udgivet noget hvor vi måske burde have talt til ti. Dog vil jeg sige at nogle er værre end andre, og nogle er faktisk direkte ondskabsfulde og lever af at udstille og svine andre mennesker til, og det er hårdt og forfærdeligt at se på. Vi har ytringsfrihed i Danmark, og halleluja for det, men derfor behøver man ikke at være ondskabsfuld og hænge andre mennesker groft ud på nettet, for hvad får man ud af det? Andet end at gøre et andet menneske ked af det, og skabe en masse problemer. Jeg er selv blevet hængt ud et par gange, og det gjorde mig faktisk ked af det. Men ikke nok med at jeg blev ked af det, så blev min familie det altså også. Så når man hænger et andet menneske ud, så går det ikke kun udover personen, men det rammer også personens nærmeste.

Derudover skal vi også lige huske på, at der er altså børn og unge som følger med selvom man ikke altid lige tænker over det. De børn/unge går måske i troen om at det er helt okay at mobbe og udstille andre, for det er “okay” på nettet. Det gør ondt i mit hjerte at min søn skal vokse op til alt det her, hvad har vi gang i?

Jeg blogger næsten aldrig, og det er simpelthen fordi at jeg er begyndt at tænke meget over hvad jeg deler med offentligheden. Jeg er meget stresset for tiden, og ved faktisk ikke hvad jeg skal skrive om, derfor udgiver jeg nærmest intet. Man kan have op og nedture, men efter en følger skrev “Hvor er den sjove Anna?”… Der tænkte jeg… Ja hvor faen’ er hun? Hun blev stresset, og spiser for meget chokolade (DET ER ET TEGN!). ANNA FLUE DUE, COME BAAAAAACK!

Jeg har aldrig været direkte ondskabsfuld på min blog, men nogle gange har jeg da skrevet en ting eller to, som jeg nok ikke skulle have delt med offentligheden, men i stedet have haft ringet til mine veninder og få læsset af der. Igen, det er fint at ytre sig, men at hænge andre ud på det groveste, det er sku da forfærdeligt, for igen – hvad får folk ud af det?

Hvad med jer? Synes i ikke at det er blevet for meget? 

pa021839

unavngivet

1 kommentar

  • sus

    hej anna
    det med de sociale medier er ved at tage overhånd det ser jeg mange steder – det fordi folk ikke har et liv plus det så nemt at sidde bag en skærm og svine personer til istedet for face to face – hvad gjorde man før fb og nettet kom til ? der kom man hinanden mere ved
    vh sus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOVT... JEG BESVIMEDE TIL EKSAMEN!