HVORFOR SKAL FOLK VÆRE SÅ FREAKING ONDSKABSFULDE

ØH… SELVFØLGELIG KAN JEG SCORE!

ef576b74-c562-4544-99c5-c8760f9554a0
Hi guys! Bemærk trøjen, bemærk den lige… PINK OG ALT FOR STOR! Men ved i hvad? Det var min mors, og hun brugte den i 80’erne da hun var ung og skulle på disko-dasko… Jeg har set billeder hvor hun er iført t-shirten og et par højtaljede blå shorts og store krøller, det var jo populært dengang.

Jeg har haft den i flere år nu, og bruger den som nattrøje, og den er virkelig lækker at have på. I går var jeg iført trøjen, og så begyndte vi at snakke om hendes unge dage og stilen dengang. Pludselig siger hun “hey! Jeg har en udfordring – du tør 100% ikke tage den på en dag du skal i byen!” Jeg var bare sådan.. “ Øøøh jo? Of course”. Hun tror ikke på mig, men bare vent – næste gang jeg skal i byen, så dukker jeg op iført et par blå shorts og den pinke t-shirt… Bum bum.. Det bliver sjaaaawt.. Jeg sagde også til hende at jeg sagtens kunne skaffe et nummer eller to, selvfølgelig kan jeg score i sådan en trøje – hvis det er det jeg vil! Dog tager jeg aldrig i byen for at score, men altså… Wait and see momse..

Jeg har ofte været i byen i kikset tøj og ingen makeup, som sagt er jeg aldrig ude for at score – og de fleste byture for mig er spontane ( i mine friweekender selvf). Anyway…. Glæder mig til en dyr og god middag, for det skylder hun mig hvis hun taber. YAS!

cf0477aa-6e18-4aba-a3e6-ea49aeae47c7 6d2e97c5-5b18-4b5f-9d11-57a7b98dee41

Hvad siger i til outfittet, er det godkendt? 😉 Jeg synes faktisk ikke at det er såååå slemt..

 

unavngivet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR SKAL FOLK VÆRE SÅ FREAKING ONDSKABSFULDE