ØH... SELVFØLGELIG KAN JEG SCORE!

JEG HAR HAFT ET CRUSH PÅ DEN SAMME FYR I 4 ÅR!

hejs
Åhhh… Jeg har et crush på en fyr som jeg aldrig får, never ever. Wah waaah! Jeg har faktisk haft et teenagecrush på ham i flere år, og guess who?! IAN SOMERHALDER… Som i ved, så er jeg kæmpe fan af The Vampire Diaries – og hvis du sidder derude, og ikke har set det, så kom igang, det er virkelig den bedste serie!

Jeg er begyndt at se sæsonerne igen, faktisk for tredje gang, og det er kun på grund af ham, og så selvfølgelig fordi at serien er awesome. Jeg er faktisk også lige gået igang med The originals, og i den serie, er jeg begyndt at blive lidt glad for Klaus, yummi. Men den er også super god, men nu er jeg generelt også helt vild med vampyrserier/film!

I nat drømte jeg om Ian (yaaaas), men da jeg vågnede var jeg herre skuffet. Damn it… Anyway… Han er stadig mit crush! Forever and always… Han er min drømmefyr, really… Så hvis der sidder nogle derude som ligner Ian på en prik, så giv et kald! Han er virkelig en hottie.

Jeg kedede mig i timen, så jeg fik lige lyst til at redigere et af hans billeder, hvor jeg byttede hans kæreste ud med mig. Pigerne var flade af grin, for det er jo herre barnligt. Well well, jeg fik da tiden til at gå. Men det er da sødt nok ik? #nofreakinglife

Nok om Ian, hvis i derude godt kan lide at se serier, så er dette allmost et efterspurgt indlæg, altså om jeg kunne anbefale nogle gode serier, og JA, det kan jeg:

– The Vampire Diaries
– The originals
– Drop dead diva
– Greys hvide verden
– White collar
– Breaking bad
– Prison break
– Gossip girl
– Suits
– Riverdale
– CSI
– House
– Stranger things
– Once upon a time
– LOST
– The walking dead

osv osv.. Enjoy!

rigtig

unavngivet-1

6 kommentarer

 • Bridget

  Hvis du ikke har set pretty little liars er det en serie som jeg gerne vil anbefale den er virkelig bare den bedste 😉 men prison break er også virkelig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Vi er totalt i samme båd 😍😍😍 han er også bare fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Det er lige præcis samme tanker jeg har !!!! Både med Damon .. og Klaus i The Originals – bedste serier overhovedet (og dejligste mænd 😍!!!) muuuuuuums

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  I feel you girl!! Har haft et crush på Ian i 10 år nu… og det er altså ikke blevet mindre med tiden😂😂 Lidt sindssygt at tænkte på hahah..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØH... SELVFØLGELIG KAN JEG SCORE!