ENDNU ET CRUSH.. FAKTISK FLERE!!!

DET FORTRYDER JEG

db1720aa-7368-4805-9099-06a70bb6b42aOoooooh…. Jeg fortryder at jeg ikke tog en uddannelse noget før, for ærligt, som 25 årig (snart 26) synes jeg at det kan være svært. Da jeg gik på handelsskolen, altså hhx, der var jeg meget bedre fagligt end jeg er nu.

Efter min 10’ende klasse tog jeg et sabbatår, hvilket faktisk er en meget god idé, for så kan man få tjent nogle gode penge, og man kan prøve at se hvordan det er at være ude i den “rigtige verden”. Men efter et år, så vil jeg råde alle til at komme tilbage på skolebænken og få sig en uddannelse.

Anyway.. Efter mit sabbatår gik jeg på hhx, og der var jeg faktisk rigtig god i skolen til alle fag, udover matematik. Jeg fik vildt gode karakterer, men så valgte smarte Anna her at droppe ud, for at deltage i Paradise hotel. Det var seriøst dumt, for jeg manglede altså kun 1,5 år. Det værste af det hele var, at jeg faktisk ikke engang kom med det år, for jeg fik en kæreste og flyttede nærmest fra den ene dag til den anden til Korsør på sjælland, hvor jeg boede hos ham. Så mit 1,5 år på handelsskolen var faktisk spildt. I stedet begyndte jeg at arbejde på hotel i Korsør, og der begyndte jeg også at studerer enkeltfag så jeg kunne komme ind på pædagogseminariet. Min eks-kæreste var mig utro, og kørte rundt med mig, så vi gik fra hinanden og igen måtte jeg droppe ud – for jeg havde jo intet sted at bo, og måtte derfor flytte tilbage til Thisted.. FUCK! Ærligt, der var jeg tabt bag en vogn, for han havde nærmest styret mit liv, han var en meget kontrollerende og ond kæreste dengang.

Jeg valgte derfor at tage til Mexico i september 2012, mest af alt for at hævne mig over min eks-kærestes utroskab, og alle de ondskabsfulde ting som han havde gjort. Men jeg kunne mærke, at jeg inderst inde ikke havde lyst til at rejse. Jeg var taget i lufthavnen i slasket tøj og ingen makeup, og jeg var totally umotiveret. Jeg var så forvirret… For jeg havde lige boet sammen med en i et år som havde styret mit liv totalt, og med ham havde jeg intet at skulle have sagt.

Jeg ringede til min mor og fortalte hvordan jeg havde det, hvor hun var sådan “Anna, hvis du ikke har lyst, så vend om. Hvis du gør det af hævn, så vend om. Men husk lige, du var ellevild efter at komme afsted før du mødte ham, hvorfor skal han ødelægge det for dig?”. Min familie var ikke vildt begejstret for min deltagelse, men de støttede mig 100%, og det gjorde min mor virkelig her, for pludselig lagde jeg ham ret hurtigt til siden, og fik lysten til at tage afsted. Da jeg mødte de andre piger var jeg spændt, og da jeg først stod i Mexico var han ude af mine tanker, så min mor havde ret, det skulle nok blive godt. Okay, say whaaat? Hvor kom vi ind på Paradise emnet? Holy… Dette bliver jo en helt roman! Jeg ville egentlig kun snakke om uddannelse? shit.

Tilbage på sporet… Uddannelse… Jeg kan mærke at jeg som 25 årig selvfølgelig er mere målrettet, men fagligt, der er jeg bagud i rimelig mange fag, såsom matematik, kemi og biologi – men okay, de fag havde jeg jo egentlig heller ikke på handelsskolen? I really don’t like them. Dog er jeg som altid rigtig god til dansk, og semi-god til Engelsk. Men jeg synes godt nok at niveauet er steget, det er meget sværere end da jeg gik i skole sådan generelt. Så endnu engang.. FANDENS at jeg ikke gjorde det færdigt dengang, så var jeg endt ud med et vildt flot snit selvom jeg faktisk sløsede. Denne gang skal jeg virkelig kæmpe for det, og det er herre nederen. Derudover er jeg også den anden ældste, og det er også sådan lidt… øv! For os over 20 er lidt mere målrettet end dem under, men sådan er det jo ofte når man kommer lige efter folkeskole eller lignende, sådan var jeg også selv dengang.

Jeg har tjent en masse gode penge og fået en masse livserfaring osv ved at have arbejdet, men hvis jeg kunne gøre det hele om, så havde jeg prioriteret en uddannelse. Det er seriøst nederen at sidde på en skolebænk som 25 årig, og jeg bliver sent færdig. Men bedre sent end aldrig, ikke?

Kæft en roman, var det ikke en hel livshistorie i hurtige træk, sikkert helt forvirrende hurtigt? Well well… Det er alligevel længe siden at i har fået noget personligt på bloggen.

1299ceba-68f1-46c2-94d7-85af0ed34514Forresten, så er der mange som har spurgt ind til dette outfit, som jeg lagde op på min Instagram, så i får lige nogle links;

Kan købes her: Jeans, her/ Blomstret t-shirt, her / støvler, her

5 kommentarer

 • Lenett

  Ej hvor jeg kender følelsen!!! Jeg er 29 og er igang med udannelse, elev og det indebærer en helvedes masse skoleophold!!! Shit, jeg ville også ønske jeg tog den udannelse om 20 årige, men nej nej 😂
  Men vi skal nok klare den Anna!!! 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Haha, det er så nederen! Men igen, bedre sent end aldrig ik? 😀
   Ja vi skal sq så!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  I en alder af 29 blev jeg faglært tjener, i en alder af 32 skulle der ske noget nyt, jeg tog en STX for at komme ind på drømmeuddannelsen Serviceøkonom med speciale i Hotel og restaurant management, den uddannelse fik jeg i en alder af 37, Nu læser jeg PBA i Sportsmanagement. Så når jeg er tæt på 39 år er jeg færdig uddannet. Hvad vil jeg sige med dette?!? Det er aldrig for sent, man skal bare tro på sig selv, holde tungen lige i munden og knokle sin #£% i laser, men tro mig, det er det værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Andersen

  Jeg bliver 25 på lørdag, og jeg går på vuc for komme op på den niveau jeg skal være på, for tage den udannelse jeg vil have. Jeg har allerede en uddannelse er pædagogmedhjælper, men søgte i 2 år uden hel. Så derfor besluttede jeg mig for tage en ny uddannelse. Når jeg er færdig på vuc og er kommet op på den niveau jeg skal være på, så skal jeg videre. Skal tage salgsassistent uddannelsen. Inden for tøj og mode. 🙂 er også selv lidt øv at jeg ikke tog den noget før. Men er glad for min beslutning. At jeg er igang med uddannelse igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Anna.
  Hvad er egentlig dine fremtids planer? Hvad vil du gerne ende med at lave? Fuck alder.. min kæreste vil læse jura i år og han er 28.. så han er en moden fyr når han er jurist.. men ok det blir fedt for ham. Jeg er 27 og har lige fået barn nr 2. Jeg endte med et snit på 10 på pædagog uddannelse og en bachelor med karakteren 12.. det handler helt ærligt om disciplin .. du kal blive den bedste til alt hvis du virkelig har motivation for det.. nogen er mere ligeglad med uddannelse.. hårdt arbejde vil altid give en fordel .. held og lykke med studiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU ET CRUSH.. FAKTISK FLERE!!!