VORES YNDLINGS - VI ELSKER DET!

JEG SKAL HAVE LAVET BRYSTER I MORGEN! MERE NERVØS END NOGENSINDE.

dfba4f12-9b8a-4ea3-a98c-549d24e9cfc7Hi guys, så kom dagen, eller dage før of corse. Men i morgen, der skal jeg have lavet bryster igen for anden gang. De skal hverken være større eller mindre, eller jo, de bliver nok lidt mindre – hvilket passer mig helt fint. Jeg skal ikke have implantater i, eller plantater ud, men denne gang er jeg mere nervøs.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om at de skulle laves igen, det ved jeg ikke om i husker? Hvis ikke, så fortæller jeg det gerne igen (læs også mit gamle indlæg, her). Denne gang skal jeg have noget rettet, det ene bryst driller mig lidt, og min kirurg Jesper Trillingsgaard var enig med mig om at det skulle rettes, eller ikke at det skulle, men han kunne godt se at det var et lille problem for mig.

Jeg fik lavet mine bryster hos Nygart af fantastiske Jesper Trillingsgaard, han er virkelig AMAZING, så jeg ved at han har styr på det. Problemet er bare, at jeg er mere nervøs denne gang end jeg var sidst. Denne gang skal jeg ikke i narkose, no no. Jeg skal være vågen under operationen, og det skræmmer mig SÅ meget – og jeg er så bange for at jeg får et angstanfald midt på operationsbordet. Hvis det sker, så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, det må bare ikke ske. Malene venter på mig i receptionen, så hun passer mig resten af weekenden, hvilket er super dejligt! Så i min IG story her den anden dag? Malene spiser jo rejer på en pizza, hvor jeg er pizza-med-pomfritter typen…. Så det skal vi nok have, men helt seriøst.. REJER? PÅ EN PIZZA? Nu må det høre op, det er virkelig underligt, lol.

Anyway… Jeg ved at jeg er i gode hænder, men jeg er stadig bange – både for resultatet men også selve operationen, daaaaamn… Men nu må vi se. Jeg skal nok give jer en update når de er fixet, men holy… Jeg er så nervøs! Kryds fingre for mig.

Btw. Er der nogle af jer som har været vågen under en operation? I så fald, hvordan var det? og hvordan reagerede i? Det kunne være rart med nogle historier og gode råd, men please… IKKE SKRÆKHISTORIER!

f5a013aa-653e-4b12-b896-4b77c03e28ceunavngivet

13 kommentarer

 • julie

  Jeg har fået foretaget en brystreduktion. Året efter, da hævelsen endelig var faldet 100%, var der nogle lidt spøjse hudflapper tilbage, som skulle fjernes. Og det foregik også med lokalbedøvelse. Ligesom dig var jeg lidt nervøs for at skulle være vågen. Men det var slet ikke slemt. Det gør overhovedet ikke ondt, men det er mere fornemmelsen af, at man er vågen, der måske ikke er så rar. Kan du evt have hørebøffer på imens med noget beroligende musik eller måske en hyggelig podcast? Det ville jeg ønske, jeg havde gjort, så jeg ikke var så fokuseret på det. I øvrigt satte de et lagen op foran mit hoved, så jeg selvfølgelig ikke kunne se noget 🙂
  Det skal nok gå fint. De er jo dygtige, de kirurger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Må jeg godt ringe til dig og høre om din operation? Er pisse nervøs – kan du skrive i indbakken på facebook?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Ja det må du da gerne 🙂 Jeg finder dig lige på face

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   åh nej, havde ikke lige bidt mærke i, at din operation allerede er i dag, og jeg har først lige set dit svar på min kommentar her til formiddag. Så det er nok for sent at fortælle dig om min oplevelse. Men træk vejret og husk, at de ved præcis, hvad de gør, de læger. Hav tillid til, at du er i gode hænder 🙂 You can do it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hehe, helt okay! Det var faktisk overhoved ikke slemt, fik en pille som fik mig til at slappe af.. Så blev virkelig positivt overrasket og de var Så søde ❤️ Tak for dine beskeder btw!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fik fjernet begge mine bryster for nogle år siden og fået den gendannet men for ca 1 år siden fik jeg smerter fordi den protese havde rykket sig så jeg blev operet i lokal bedøvelse og fik den sat på plads og lagt depot medicin ind skal nu her til sommer så have det hele lavet om og have begge bryster fjernet igenmen den forklaring kan du få en anden gang hvis det er men det ik slemt og få det gjort i lokal bedøvelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nørreskov Nilsson

  Hej Anna,
  Jeg har to gange skulle have været opereret i “vågn” tilstand, men betalte mig fra det, mener det var, omkring 1800 kr for en fuld narkose. Jeg blev opereret på AROS i skejby ☺ held og lykke ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anna!
  Jeg har ikke været i narkose før, kun prøvet at være vågen under operationen og jeg var også rimelig nervøs. Dog skulle jeg opereres i håndleddet og ikke i brysterne. Men det var faktisk slet ikke så slemt som jeg havde regnet med, jeg fik lov til og kigge med på en skærm ved siden af, jeg kunne også lade være og så snakkede kirurgen ellers rigtig meget med mig og det samme gjorde sygeplejerskerne. Vi snakkede om alle mulige forskellige og almindelige hverdagsting og det var faktisk rigtig “hyggeligt”, som man nu kan kalde det under omstændighederne og så forklarede de mig meget hvad de gjorde og hvorfor de gjorde de forskellige ting, så det var bare en super god oplevelse! Det eneste jeg synes man skal være bekymret for, er alt forarbejdet med drop, bedøvelse osv, for det er aldrig rart synes jeg. Jeg kan ikke sige, at du ikke skal være nervøs, for det kan man aldrig undgå, men jeg vil gerne sige, at det SLET ikke er så slemt som man tænker det er, jeg ved præcis hvordan du har det! Efter du har prøvet at være vågen under en operation, så tror jeg tværtimod at du bedre vil kunne lide det, end at være under narkose. Håber det gav lidt ro i maven. det skal nok gå super godt og jeg lover at det slet ikke er så slemt som man tror!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej anna.
  Min kæreste skulle have fjernet det yderste at lillefingeren for nogle år siden. Han kunne enten vælge fuld narkose og så vente i 14 uger, ellers kunne han vælge lokalbedøvelse og så kun vente i 14 dage. Han valgte nervøst lokalbedøvelsen. Det endte med at være klart det bedste valg for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg fik kejsersnit med min søn mens jeg var vågen. Mærkelig følelse at ligge og kigge id i luften og lige pludselig var der noget der skreg og jeg havde fået en søn – de havde nærmest stået på min mave uden jeg mærkede det mindste 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Anna. Der plejer at være søde sygeplejersker tilstede. Fortæl dem om hvordan du har det – du er helt sikkert ikke den første der har haft det sådan og hvis du fortæller det, har de mulighed for at tænke over det. Nogle steder foreslår de f.eks at man får musik i ørerne imens 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Johanne! Tak for din besked 🙂 Dog har jeg fået det overstået i dag, og det gik så fint! 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moustaches

  Thanks for watching! Hit that LIKE and SUBSCRIBE button and tell me what you want to see next! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES YNDLINGS - VI ELSKER DET!