LØNNINGSDAG - SHOPPING!

AV MINE BRYSTER!!! IKKE FOR SARTE SJÆLE..

47bcde2f-277b-4a0b-ad61-ca1bc0706af1-e1519900471757Først og fremmest: DETTE INDLÆG ER IKKE FOR SARTE SJÆLE!
Hi guys. Det er en lidt over en uge siden at jeg blev opereret, og resultatet er virkelig blevet flot, sådan virkelig. Men jeg fik mig noget af et chok i tirsdags da jeg tog forbindingen af, for tjek det lige! Hooooooly… Jeg blev så nervøs og bange for det ser virkelig slemt ud, men altså, det er jo meget normalt. Mine bryster er stadig ømme, men det er faktisk ikke det der generer mig! Det der generer mig herre meget er at det klør som en i helvede. Jeg klør hele tiden med flad hånd, for jeg må jo ikke bruge neglene – selv i offentligheden klør jeg og folk tænker bare “whaaaat?!”. Jeg husker ikke at det kløede så meget sidste gang, men det er jo også over to år siden at jeg fik dem lavet første gang – så det har jeg vel nok bare glemt, derudover glemt at man ville blive så blå.

Da jeg så de blå mærker troede jeg at mine bryster nu ville være ødelagt, for denne gang har det jo ikke gjort så ondt, så jeg har bevæget mig lidt for meget tror jeg – I don’t know, men det gjorde mig faktisk lidt bekymret. Puha, kan slet ikke holde til at kigge på det, får det helt skidt, lol. Dog skal det lige siges, at det er det hele værd! Jeg glæder mig så meget til at det hele er helet! Allerede her den 9’ende skal jeg havde stængende ud, det bliver awesome.

Er det normalt at blive så blå efter en operation? Selvom det var i tirsdags jeg tog billederne, så er de stadig blå? Og med hensyn til kløe, hvordan får jeg det til at stoppe?!

959459fb-32e2-4b0d-b18e-99dfd45b4e26 56f92593-0ea9-43aa-8b31-d04fc5124d40

 

unavngivet

19 kommentarer

 • ...

  Hey Anna!
  Det er meget normalt at det bliver blåt efter en operation🙂 og med hensyn til kløe må du væbne dig med tålmodighed det er utrolig træls men det er tegn på at healings processen er i gang 🙂

  Mvh en sygeplejerske studerende 💉💊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej! Tak for din besked.
   Hehe, godt at vide… Heldigvis klør det ikke så meget mere, det er skønt! For hold op hvor er det ulideligt når man ikke må klø 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  de klør fordi din hud heler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvorfor har du fået dem lavet igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det klør fordi det heler og det er er rigtig godt tegn. Pas på med baktusser når du kør i det.
  Medhensyn til de blå mærker er der intet problem. Det er ligesom at have et blåt mærke, og taget i betragtning at du er blevet opereret så kunne det være 10 gange værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Ja det er meget normalt blev opareret dagen inden dig af Jesper og er stadig blå og det klør og jeg er øm 🙂 hvad fik du lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja, men man får bare et GIGA chok! Husker slet ikke at jeg sådan fik blå mærker sidst 😛
   – Jesper er virkelig dygtig.. Er du ikke glad for resultatet?

   Fik skåret et ordentligt lag hud af i begge sider, og så blev jeg syet sammen igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunnleyg

  Hvor store er de blevet? Altså dine bryster?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Hej ♡ Hvor mange ml har du fået i brysterne (: Er du glad for valget af nygart?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvordan kan det være snittene er blevet så store? Ellers imponerende hvor flotte dine ⚓ ar er blevet fra den første operation. Hvis ikke man vidste de var der ville man ikke lægge mærke til de dér tynde hvide streger 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Arene er blevet mega fine!
   De er blevet store fordi jeg fik fjernet rigtig meget hud 🙂 Men det gør ikke så meget, for de henter med at blive rigtig fine, heler godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Er slet ikke i tvivl om at de nye ar nok skal blive ligeså flotte som de gamle, så spurgte kun til størrelsen på snittene fordi jeg undrede mig over hvorfor de går hele vejen hen under brysterne. Skal det forstås som at du har fået lavet et helt nyt løft? ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Nej ikke et løft, et løft laves via ankerar – skulle som sagt bare have fjernet hud under brystet, og i og med at man gør det, så bliver det automatisk lidt løftet. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • chamberberk

  Mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • metarxlan

  Mange tak! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØNNINGSDAG - SHOPPING!