AV MINE BRYSTER!!! IKKE FOR SARTE SJÆLE..

DET ER VIRKELIG UNDERLIGT..

anna– Jeg bryder mig ikke om varmt slik, altså slik direkte fra hylden, no no.. Jeg vil helst have at alt mit slik kommer lige fra køleskabet, så det er hårdt og svært at tygge i… Mhhh I LOVE IT! Koldt er godt.

– Når jeg tømmer opvaskemaskinen, så skal der ligge mindst en kniv, gaffel eller ske tilbage – ellers får jeg stress.

– Inden jeg går i seng, så tjekker jeg om døren er låst, som alle gør. Men når jeg så har lagt mig oppe i sengen, så går jeg ned igen efter en time for at tjekke efter, også selvom jeg ved at den er låst. But just in case.

– Jeg hader at gå i flade sko, de skal være høje.

– Jeg står næsten sent hver aften og laver varmt mad, trods jeg tidligere på aftenen lavede varmt mad til Villian, så to forskellige retter på en aften. Det er faktisk begyndt at kunne ses på min mave, også fordi jeg er stoppet med at ryge. Jeg  spiser hele tiden, I need to stop.

– Jeg siger altid “hva” til sidst i mine sætninger, som i… “Er det ikke rigtigt?… Hva?” Eller… “Har du det ikke også sådan… Hva?”

– Jeg taler før jeg tænker.. Surpriseeeee… Det vidste i jo slet ikke.

– Hvis en kat kommer for tæt på, så siger jeg PSSSSST… og løber enten efter den eller væk fra den!

– Jeg kan ikke li’ at skrive med en almindelig blyant, det gør seriøst ondt i mine ører, og giver mig gåsehud! Kender i det?

– Jeg kan heller ikke li’ at gå i sne, det gør også ondt i mine ører.

– Jeg kan ikke røre ved papir uden at få kuldegysninger, det er virkelig slemt når det LIGE er kommet ud af en printer.

– Ved alle slags brød spiser jeg ikke skorper, ikke engang på en burger, det er lidt mærkeligt.

– Malene mener at det er underligt at min yndlingspizza er en pizza med pomfritter. Jeg er nemlig pomfrit-kebab-ost-tomat typen. SO TASTY! Har i smagt det før? Hvis ja, så giv mig lige ret. Hvis ikke, så prøv det venner!

Malene kom lige med nogle flere: “Du bestiller altid en masse mad og ender med at spise tre bider af hver, du tager tit telefonen og siger “lige to sekunder skat” og så hænger man der i et stykke tid“.

Hvad med jer? Har i nogle underlige vaner eller lignende?

unavngivet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AV MINE BRYSTER!!! IKKE FOR SARTE SJÆLE..