ER DET NU FORKERT AT GÅ I BAD MED SIT BARN??!

HJÆLP! JEG DRØMMER OM ZOMBIER KONSTANT…

giphy
Hi guys! Jeg har de sidste uger haft mareridt næsten hver nat, eller jeg vil nok ikke kalde det mareridt, for jeg vågner ikke sådan op og er bange – det er kun sket et par af gangene når den er meget slem, men jeg drømmer stort set det samme hver nat. Jeg har faktisk været inde og søge på drømmetydning, for jeg synes det er ret voldsomt at jeg drømmer om det samme næsten hver nat, og at jeg husker drømmende så detaljeret. Måske er der nogle af jer derude som kan tyde mine drømme, eller også er det bare mig som er fuck’t up? Ville faktisk ikke komme som nogen overraskelse, ha ha.

Jeg drømmer om zombier og edderkopper!
– Det er mest zombierne som fylder, og de får mig virkelig til at svede når der sker noget slemt. Da jeg drømte om dem her den anden dag vågnede jeg seriøst op med tårer i øjnene, den var virkelig slem, for jeg kunne simpelthen ikke komme ud af drømmen.

Sådan foregik drømmen:
Jeg boede i Thisted hos mine forældre sammen med Villian, min storebror og nevø. Vi stod op og havde en god morgen, men allerede fra morgenstunden var min far pludselig væk. Min mor sagde at han var taget på værtshus, og derefter var min storebror og nevø også væk – så der var faktisk kun mig, min mor og Villian tilbage. Der står en mand og kigger ind af vores vindue, og han begynder at skrige, for pludselig kommer der en flok zombier og overfalder ham, og vi ser ham seriøst blive spist. Vores hus var omringet, men jeg var som sådan ikke bange for at de ville “æde” mig, for det havde jeg på fornemmelsen af at der ikke ville ske. Pludselig er Villian væk, og jeg husker virkelig hvilken smerte jeg havde, av hvor gjorde det ondt. Min mor og jeg skyndte os ud i bilen og kørte rundt for at finde ham, og lige pludselig er vi ved en gymnastiksal som jeg aldrig har set før? Men vi går ind, eller jeg gør, for lige pludselig er min mor væk og så hørte jeg hende skrige. Jeg gik i panik, for nu havde de taget hende og jeg vidste ikke hvor de andre var. Inde i salen ser jeg en fra min klasse, ham og en masse andre øver til en gymnastikopvisning? Virkelig underligt. Jeg spørger ham om han har set Villian, og han sagde “Ja, han er da ude bagved?”. Jeg løber derud, og der er ingen Villian. Men så kigger jeg ud af vinduet, så sidder han ude bagved en træstub og ser helt forvirret ud. Jeg skynder mig at få ham ind, og pludselig står vi inde på et værtshus, men min far er der ikke – men det er min mor, og hun er ikke normal, hun er blevet bidt og ber os om at løbe. Jeg løber og løber igennem zombie mængden med Villian på armen (de rør os, men prøver ikke på at fange os), men på et tidspunkt kigger jeg ned og så er han væk. Derefter vågnede jeg, og kæft hvor havde jeg ondt i maven.

Når jeg drømmer om edderkopperne, så ender jeg altid med at vågne op totalt panikslagen mens jeg børster edderkopperne af mig. Heldigvis går der ikke særlig lang tid før at det går op for mig at jeg går i søvne og at det kun har været en drøm. Dette har jeg prøvet et par gange.

Men det er altid zombierne, og jeg husker det for det meste ret detaljeret – en af gangene blev jeg faktisk fanget! De åd mine indvolde, ej helt seriøst… Det er fandme underligt! Lad mig nu drømme om blomster og gode sommerdage.

Hvorfor fanden drømmer jeg om zombier konstant og mærkelige væsener konstant?
– Kan det være fordi at jeg har været stresset siden min eksamen og kæmper med det?

unavngivet

2 kommentarer

 • Asta

  Hej Anna jeg kender det godt med at man drømmer den samme drøm flere gange det jeg har gjordt er ikke at tænkte på noget og slet ik på om jeg mon kommer til at drømme den drøm igen for hvis jeg tænker det så drømmer jeg det det kunne du prøve at gøre og har du set en film om zombier og edderkopper eller se en hyggelig børnefilm med din søn også tænk på den om aften det har nogle gange hjulpet mig jeg ved ik om dette ville hjælpe men det har hjulpet mig rigtigt meget💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hmm .. det lyder ubehageligt .. vidste du at man kan låne bøger om drømme tydning på biblioteket ?
  Nå men jeg tror på at drømme er en slags visuel måde at vise følelser på.. det at blive jagtet betyder måske at du føler dig jagtet i hverdagen .. måske af nogen eller noget ? Edderkopper betyder ofte at man er offer i et spind eller at man selv ofrer andre .. det kan du jo tænke lidt over. Dårlige drømme behøver ikke betyde dårlige ting .. men prøv at kigge indad. Og overvej hvordan du egentlig har det, og om der er nogle relationer som spænder ben for din vej.
  Go påske

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET NU FORKERT AT GÅ I BAD MED SIT BARN??!