HJÆLP! JEG DRØMMER OM ZOMBIER KONSTANT...

“JEG ER GRAVID” – “NY KÆRESTE”?!

0c2cf353-e97f-4416-89e5-b8879fc9fd0e
GUUUUUUUYS!!!!! TRO IKKE PÅ NOGET SOM HELST I DAG, DET ER NEMLIG D. 1 APRIL OG DET ER BLOGGERNES YNDLINGSDAG. SELV MIN OVERSKRIFT VAR MISVISENDE, MEN ALTSÅ… PAS PÅÅÅÅ…

I Dag bliver der kaos, den ene løgn efter den anden dukker op på min skærm! Specielt bloggerne elsker denne dag, for her er der mulighed for at få skrabet nogle ekstra sidevisninger frem – så folk gør jo hvad de kan for at få noget opmærksomhed, det har jeg også selv gjort de sidste mange år, men ærligt det er jo latterligt.

Jeg husker at der var en pige som kørte den rimelig langt ud sidste år, en sådan semi-stor blogger som i alle kender og der var jeg bare sådan, wow… Too much! Den var altså ikke god, og personen fik en masse negative kommentarer på det.

Jeg havde faktisk lavet et indlæg til i dag, men det ville passe rigtig dårligt at udgive det da det jo er 1. april, og så ville i alle skrive APRILSNAR, hvilket det ikke er.

Anyway… Ideér til en god aprilsnar? SØG PÅ GOOGLE…. Der er mange sjove, haha.. Tag pis på jeres venner, det er sjaaawt.
En typisk blogger-aprilsnar kunne være:

– JEG ER GRAVID!!
– JEG HAR FÅET EN KÆRESTE!
– VI HAR SLÅET OP.
– VI FLYTTER VÆK FRA DANMARK

Min første aprilsnar her på bloggen, kan i læse her nedenunder.

– Vi venter os en lille dreng, jeg er gravid (her)

Rigtig god 1. april og god påske venner.

unavngivet

 

1 kommentar

  • Sofie

    Jeg troede lige på det da jeg så dit snap men så tænkte jeg, så dum er hun da heller ikke? Men den anden side har du også været sammen med nogle ret shitty fyre :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP! JEG DRØMMER OM ZOMBIER KONSTANT...