“JEG ER GRAVID” - “NY KÆRESTE”?!

ANDERS HEMMINGSEN.. DET GJORDE DU BARE IKKE

frame-1-350401
Hi guys! Så i Anders Hemmingsens story på Instagram her for nyligt? Hvor han hang mig ud? Damn boy, don’t do that again, lol. Jeg synes meget af det han smækker op på sine sociale medier er hylemorsomt, og jeg er sikker på at det kan give mange mennesker et smil på læben! Men men men, der er også nogle post og videoer som jeg ikke synes der er okay at ligge op.

Man tager for det første ikke billeder af andre uden deres tilladelse, derudover lægger man det da overhoved ikke op uden at personen ved det, det er for meget og virkelig respektløst. Dog skal det siges, at det med mig i mine øjne ikke er respektløst, bare lidt flabet måske, ha ha. Men altså,  det er jo noget som jeg har udtalt mig om offentligt både på TV og på SKRIFT.

Hvis i ikke så hans story om mig, så kan jeg fortælle jer at den handlede om bryster. Da jeg var i Mexico kom jeg op og diskutere med en som hedder Rikke, og vi diskuterede om hvem af os som havde flotteste bryster-ish. Hun havde silikone og jeg havde mine flotte naturlige bryster (hvilket jeg ikke har mere, men det er en anden sag). Jeg bliver nødt til at forsvare det, for jeg synes det var en nederen måde at hænge mig ud på, selvom jeg godt kan se at det er en smule sjovt fordi at det er vildt dobbeltmoralsk. Rikke synes at silikone var pænest og jeg var mere til naturlige, for altså.. Jeg havde jo flotte bryster dengang, så hvorfor få dem lavet? Derfor udtalte jeg mig i synk om at jeg aldrig ville have “falsk silikone i” når jeg havde flotte naturlige bryster.

Jeg har aldrig ville have silikone, men når man har født, så er det altså en anden sag. Hvis jeg vidste at mine bryster ville blive så grimme og kedelige, så havde jeg nok skaffet mig en rugemor istedet, ha ha. Ej, men seriøst… Hvad sker der, hvorfor fuck skulle de ødelægges?! Daaaaamn jeg havde nedtur på, og derfor valgte jeg at få dem lavet, fordi at det ødelagde min selvtillid og mit selvværd, mine bryster kunne jo ikke engang være i en bh eller bikini fordi de var så freaking slappe.

Jeg fik et løft, og så fik jeg 300ml silikone i for at fylde “posen” ud, hvilket jeg overhoved ikke fortryder.

Jeg kan som sagt godt se det sjove i det, for det er dobbeltmoralsk – men for faen… Man har et nyt standpunkt til man tager et nyt, ik? Ej, det der mest irriterer mig er egentlig ikke det at han har lagt det op, men mere at jeg lige skulle mindes om det ved at få kommentarer fra både familie, venner og fremmede… ” Har du set Anders hemmingsens story?” JAAAAA, JEG HAR SET DET! Hvorefter de flækker af grin, virkelig pinligt, ha ha.

Det indlæg som han “henviste” til kan i læse, her
og det afsnit som han tog et udpluk fra…. får i aldrig at vide! lol. Jeg fortæller det i hvert fald ikke, na na na naaaa na..

Jeg tog lige et screen, og seriøst… Det ligner jo at jeg tuder? Men det gjorde jeg jo nærmest igennem hele mit ophold derinde! Anna-tudeprinsesse.

picmonkey-collage

Bare rolig Anders…. Du er tilgivet…..

unavngivet

6 kommentarer

 • YT

  Du er en offentlig person. Ligger forskellige ting ud til offentlige skue, hvad fanden regner du selv med?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Læste du ikke hvad jeg skrev i indlægget???????

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Hvis du er ligeglad, hvorfor så overhovedet lave et opslag om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Fordi jeg forklare mig 😉 og nogle af de ting som han ligger op er ikke okay.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Naturlige bryster er flotteste, men hold nu op de bliver også noget grimme efter man fået børn. Så forstår dig godt 😄
  Kærlig hilsen en mor til 2 hvor kun er 12 mdr og 19 dage imellem 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er lidt over grænsen at han på den måde udstiller dig… jeg har selv to unger og skal have lavet bryster til september, fordi begge unger har suget alt liv og fylde ud af dem. Det er bare en del af det der gør at man føler sig mere kvindelig. Og selvom jeg har set nogle stykker få deres bryster tilbage, så er det bare ikke sket for mig. Jeg har kæmpe respekt for at du har fået det gjort, for det har inspireret mig til også at gøre det. 🙏🏽 Selvom jeg netop havde det samme mindset som dig før jeg fik børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“JEG ER GRAVID” - “NY KÆRESTE”?!