JEG BLEV INDLAGT FOR EN DAG

VIND EN FERIE TIL MALDIVERNE (VÆRDI 50.000 KRONER)

ANNONCE

ferie
Hi guys! Jeg har en awesome nyhed til jer, for jeg har nemlig fået lov til at sætte en konkurrence igang, en rigtig fed en. I kan nemlig via. bloggen vinde en tur til Maldiverne til en værdi af 50.000 kroner.

Jeg har aldrig selv været på Maldiverne, men jeg har hørt at det skulle være rigtig lækkert – og udfra billeder, så ser det virkelig smukt ud (er det btw ikke godt photoshoppet? haha, mig på Maldiverne???).

Hvis i kunne tænke jer at deltage i konkurrencen, så kan i deltage HER

Lidt information om Maldiverne:
På Maldiverne er der smukke, kridhvide sandstrande som strækker sig ned til det krystalklare vand. Udenfor de fleste øer findes små rev, som hindrer stærke strømme og bølger i at nå øen. På de fleste steder kan man svømme ud til koralrevene og næsten alle øerne har strand hele vejen rundt.

Forlystelser:
Mange hoteller har egen underholdning og livemusik som varierer fra uge til uge.
Transport:
Al transport på Maldiverne foregår med Dhoni (lokal motorbåd), speedbåd eller vandflyver mellem øerne.

 

Sport:
Dykkercenter som tilbyder undervisning, udlejning af udstyr og salg af dykkerudflugter til omkringliggende koralrev, sunkne skibe og specielle fiskeområder. Windsurfing, kajak, sejlads og vandski.

 

OBS: Man skal være 18 år for at kunne deltage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BLEV INDLAGT FOR EN DAG