VIND EN FERIE TIL MALDIVERNE (VÆRDI 50.000 KRONER)

DERFOR HAR JEG SLETTET MIN YOUTUBE KANAL

02079637-728d-41bd-bd65-5bd9cab594a4

Hi guys.  Hvis i fulgte med på min story i går, så kunne i nok godt se at jeg var igang med at slette alt på min youtube-kanal. Mange af mine følgere blev helt forarget, og var sådan “Nej, oh no! Det må du ikke gøre” eller “Whaat, hvorfor gør du det?”.

Det var faktisk meningen at jeg ville slette min kanal helt, men da jeg har haft et samarbejde med libresse, så er det ikke muligt – da deres video skal være på min kanal like forever-ish. Derudover er der jo den sødeste video af Villian og jeg, hvor vi laver klatkager, og den kunne jeg altså ikke få mig selv til at slette. Så jeg har altså stadig selve kanalen med fortsat to videoer, dog er de alle blevet slettet for real og kommer aldrig tilbage.

Stort set alt hvad der var på min kanal var ligegyldigt, ligesom mange af mine indlæg på min blog. Jeg bliver snart 26, og jeg vil så småt gerne snart ud af alt det her, også fordi at Villian jo bliver ældre og om et par år begynder at kunne forstå hvad der foregår rundt omkring på nettet. Så det handler om at jeg er blevet ældre, og mere moden – derudover er det 100% også for Villians skyld at jeg begrænser mig.

Jeg kommer fortsat til at poste ting på både min blog og Instagram, både op/nedture og mine holdninger/meninger, dog er det stadig begrænset, men uanset hvad, så er jeg glad for at i stadig følger med, trods at jeg ikke er så aktiv mere! I still love you guys, og sætter pris på alle jeres gode råd og søde kommentarer, det varmer mit kolde hjerte.

unavngivet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN FERIE TIL MALDIVERNE (VÆRDI 50.000 KRONER)