DERFOR HAR JEG SLETTET MIN YOUTUBE KANAL

VILLIAN HAR SINE EGNE MENINGER OG HOLDNINGER

a15354eb-ccd5-41b6-a532-9d79b6ee9e59Hi guys! Overvej lige hvor stor V er blevet?! Det går virkelig stærkt nu, specielt med sprog, meninger og holdninger. Han er en smart og klog lille dreng, og så er han er virkelig god til tal! Vi er allerede begyndt at lege-regne, men desværre kan jeg kun matematik på 5-årigt niveau, så når han begynder i skole, så er det 100% Martin som skal overtage med matematik lektierne. Jeg er elendig til matematik, det er helt vildt, jeg stinker til det! Men der er det jo heldig at Villian har en far som godt kan finde ud af det, så ping pong’er vi.

Villian ved godt at jeg går i skole, og han er meget fascineret. Han har jo set at jeg har en skoletaske, og det ville han altså også have. Så jeg fandt en bamsetaske frem som jeg købte da han var spæd, men næ nej – den var bestemt ikke god nok for ham! Det var en “baby-taske” mente han… Han er blevet en bestemt lille herre, som også gerne selv vil bestemme hvilket tøj han skal have på om morgenen, det er ret vildt – for igen, han er altså kun 3 år?

Anyways.. Som i kan se på billederne, så er han iført den sejeste Ninjago rygsæk, som han helt selv fik lov til at vælge. Jeg ved ikke om i så min snapstory på IG, men han var helt oppe og ringe da pakken kom ind af døren, og han blev simpelthen så glad for rygsækken. Han var så stolt at ALLE skulle se den! Børnehaven, farmor, mormor og far – så vi har fået sendt billeder rundt til nærmest hele familien. Udover rygsækken, så fik han også en Ninjago pung, en Ninjago t-shirt og en masse andre lækre ting, så han var altså RIGTIG stolt.

Lege – Ninjago rygsækken og alle de andre ting er inde fra vores yndlings webshop www.kids-world.dk, der er simpelthen ALT derinde.

– Se hele udvalget af rygsække og andre lækre ting, HER
2a879933-3720-467c-b89d-8a8e3ace5f86
dd7eaa2d-566d-4545-b99a-713b3f66742c
f5ee244d-0b27-4457-adf6-8e5d0301721f
2c4b0660-1dd6-49dc-a891-cb7f09dfb823
js656
unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR HAR JEG SLETTET MIN YOUTUBE KANAL