VILLIAN HAR SINE EGNE MENINGER OG HOLDNINGER

ER I KLAR TIL LÆKRE SOMMERBEN? 20% RABAT!

Annonce for Pearl Wax

0c1369fb-34dd-406a-9475-b497a15afdfd

Hi guys! Er i ved at være klar til sommer? Hvis altså den overhoved kommer, hvilket vi jo håber på – men det danske vejr er simpelthen så utilregneligt. Men vi skal være klar, både med sommerkjoler, shorts og en masse fint sommertøj. Men der er også mere… nemlig vores ben! Det eneste ved sommeren som kan være lidt belastende, det er at man konstaaaant skal barbere ben, og sådan en utålmodig type som jeg, er aldrig særlig grundig og jeg ender altid med at skære mig! Så jeg har altså skiftet min skraber ud med Pearlwaxsom er nogle små vokskugler som bliver flydende når man putter dem i en gryde eller en perlevarmer (som jeg helt klart kan anbefale).

96ac81b2-9c50-4f90-8fb6-c93400214490

Når du bruger voks holder resultatet længere, samtidig med at det har en rensende effekt! Når man barberer sine ben med en skraber, så holder det kun i 2-3 dage, hvilket er vildt irriterende, der er ikke noget værre end at skulle stå med den dumme skraber. Hvorimod, når man bruger voks holder det altså op til 3 uger, hvilket er helt fantastisk.

Jeg blev vokset for første gang sidste år i juni hos en kosmetolog, og jeg blev virkelig afhængig af det – men jeg orkede simpelthen ikke at skulle derned hver 3 uge og derudover var jeg presset mht tid. Så jeg startede med at bruge Pearlwax helt tilbage i september, hvor jeg lige var begyndt i skole, og slet ikke havde tid til at komme ned til kosmetologen når jeg havde fri. Pearlwax reddede mig, for nu kan jeg gøre det hjemmefra. Det er hurtigt – det er nemt, og smerten er altså ikke særlig slem.

Man kan bruge Pearlwax alle steder på kroppen, dog bruger jeg det kun til benene og det tager altså kun 5-10 minutter pr. ben.

Hvis i gerne vil se en masse videoer om påførelse og læse mere om produktet m.m, så tryk her.

Jeg kan klart anbefale jer at købe startpakken hvor i får en perlevarmer med, for det er simpelthen besværligt med en alm. gryde! Det er det i hvert fald for mig. ANYWAY! Nu til det gode…. For lige nu kan i få 20% rabat med koden “ANNA20“, så hop ind og tjek siden ud tøser, det kan helt klart anbefales.

SE OG KØB PRODUKTET, HER! LÆKRE SOMMERBEN? TJEK TJEK TJEK
423eb1b4-ac08-4585-b94c-46f2b8debb18

afa9a7ee-92b8-43ad-b5a0-c042ca6c0750
439e3d7b-1128-4916-a330-f420e0b377c5

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLIAN HAR SINE EGNE MENINGER OG HOLDNINGER