ER I KLAR TIL LÆKRE SOMMERBEN? 20% RABAT!

Derfor er jeg med i dagens mand igen…


a4c0baf6-e5c7-4015-8468-ca31e35cb0ccHi guys! Jeg ved ikke om i har lagt mærke til det, men der kører jo en ny sæson af dagens mand, hvor jeg endnu engang er en del af panelet.

Der er nogle som har spurgt hvorfor jeg er med igen, når jeg for et år siden kom med denne udtagelse; “Det er pinligt at jeg har været med..”!

Men altså, programmet blev filmet for 1,5 siden, men bliver først vist nu, hvilket er pisse irriterende, haha. For det første, så stylede de mig så grimt, altså jeg ved ikke hvad jeg ligner! Derudover bryder jeg mig bare ikke om at stå i et panel sammen med nogle semi-onde-piger, dem vil jeg helst ikke sættes i bås med, haha.

Ikke misforstå mig, pigerne var søde – men når kameraet blev tændt, så ændrede de karakter for at… ja, jeg ved ikke? Måske for at blive husket? I dont know, nogle af dem var i hvert fald ikke søde ved fyrene og det gjorde ondt i maven på mig når de var grimme ved dem. Fint man siger sin mening, det er det programmet går ud på – men alt med måde ikke? Jeg har heldigvis god samvittighed, for jeg var sød ved drengene. Men seriøst, der kommer snart det pinligste afsnit – tror slet ikke at jeg tør at se det.

Men selvom det var sådan lidt… Så hyggede vi os altså stadig! Og jeg fik en rigtig god veninde ud af at være med.

Anyway… Jeg er med igen; fordi at tv3 først har købt programmet nu, men som sagt blev det altså filmet for 1,5 år siden.

Hver torsdag kl. 21 på TV3…. mener jeg det er, haha! #hallelujahforviaplay

e0aae9ae-7f0b-44d1-9e00-d77e189c8bfe 912f5a57-ae08-46e2-8290-f0cbbd03d8c2unavngivet

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER I KLAR TIL LÆKRE SOMMERBEN? 20% RABAT!