HOTELOPHOLD MED HAM DEN DEJLIGE.

DET VAR YDMYGENDE OG HVOR VAR JEG BARE…

skaermbillede-2018-05-24-kl-17-48-27Nu kom afsnittet, det afsnit som jeg har frygtet. Det er lidt flovt, for hold nu op hvor er jeg egentlig skabet i dette afsnit – måske var det den dag vi havde fået for mange shots ude bagved? I don’t know, eller jo, det tror jeg faktisk – men åh gud. Jeg har ikke set hele afsnittet, kun lige været inde og screene, for at kunne sætte billeder herind fra aftenens afsnit.

Selvom jeg var lidt skabet, og havde det sjovt – så var jeg seriøst 99% sikker på at han ville vælge mig. Det undrer mig lidt at de ikke har sat klippet ind hvor jeg står med åben mund og er helt forbavset. Jeg tænkte bare “Ja, okay. Hun synger godt, men what the fuck, hvad med mig?!”.

Jeg mødtes med Caspar og en masse af de andre deltagere på Billy booze senere den aften, og der var Caspar afsted uden sin date. Jeg var jo stadig sådan lidt whaat, så jeg blev nødt til at spørge ham om hvorfor han valgte mig fra? Der var han sådan… ” Anna, hun kunne synge – det kunne du virkelig ikke” og så grinte vi af det. Jeg tror også det var godt for mig lige at komme ned fra hesten, men jeg var bare stensikker på at han ville have valgt mig – ligeså sikker som jeg var på at få et 7 eller 10 tal til eksamen i dag, men det skete så heller ikke.

Jeg krummer tæer over mig selv… Godt jeg ikke er med i næste afsnit, nu kunne duen godt bruge en pause.
skaermbillede-2018-05-24-kl-17-47-27


unavngivet

2 kommentarer

 • Didde Engholm Rasmussen

  Hvorfor er du ikke med i næste afsnit?:) PS elsker og følge med i dit liv og se hvordan du gør med din søn har selv en bette en på lidt over 6 mdr så ser hvad jeg selv kan gøre det godt for ham for hold op du er en god mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Fordi jeg ikke var med i alle afsnit 😀
   Hvor er du sød, tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOTELOPHOLD MED HAM DEN DEJLIGE.