DET VAR YDMYGENDE OG HVOR VAR JEG BARE...

ER DER MANGE BEKYMRINGER ELLER HVAD? (FERIE OG VORES DAG)

Reklame.56437a6a-b421-488b-a514-673db02e475fHi guys! Jeg har faktisk et spørgsmål til jer som også har børn, for jeg overvejer nemlig at tage Villian med på ferie i år (dog kun hvis jeg finder nogle som vil med), men måske jeg kan lokke enten min bror og hans søn, eller min kære mor.

Jeg har faktisk aldrig haft lyst til at have Villian med til udlandet, det lyder måske lidt groft, men jeg synes at han har været for lille. Det ville da være så kedeligt at skulle give en masse penge, for bare at være låst fast til et hotel. Når børn er små, så skal de jo sove hele tiden og tidligt i seng, så er man ligesom tvunget til at sidde på hotelværelset allerede ved en 19 tiden, boring. Sådan ville det i hvert fald være med Villian, og derudover var han umulig at få til at sove dengang. Men vi er jo så forskellige, det ville bare være alt for kedeligt for mig og Villian er jo ligeglad med om vi holder ferie i Danmark eller i udlandet. Sådan havde Martin og jeg det også da vi var sammen, det der med, at hvis vi skulle have Villian med til udlandet, så skulle det være når han blev lidt ældre.

Anyway. Nu er han ved at være gammel nok, og nu glæder jeg mig til at vi en dag skal ud og rejse, og som sagt, så overvejer jeg at det skal være engang i år. Nu har han jo også den alder, hvor jeg tror at han ville synes at det er rigtig spændende, dog har jeg en idé om at han er bange for at flyve, for han er lidt af en pivskid nogle gange. Han er bange for fluer, selv myrer er han bange for? Det er altså lidt ærgerligt når der er en edderkop i hjemmet, for han vil bestemt ikke hjælpe mig med at fjerne dem, wah wah.

– Hvordan har det været for jer at have et 4 årigt barn med på ferie? Er der mange bekymringer eller hvordan og hvorledes? Derudover, hvor er det godt at rejse hen med børn? Har i nogle rejsesteder som i kan anbefale? Gerne land, by og hotel som er børnevenligt.

7902218c-19a3-4ce8-8cba-9fce0c86f9a7

I dag var det faktisk meningen at V og jeg skulle have været på stranden, men han er snottet og jeg er små-syg, så vi valgte at blive hjemme i haven, hvor vi fik sat et mini badebassin op, så vi har tumlet, badet og leget ude i haven.

Lige nu sidder vi og slapper af, og om ikke så længe, tager vi en tur i legeland.

6666ac29-35a0-4903-9e2a-4cda806bba5f
5cb9402f-caaf-40ce-b1a6-6f3a5175edbc
Rigtig god dag til jer, og god weekend! Husk at nyd det gode vejr mens vi har det, man ved jo aldrig med Danmark – måske det allerede er væk i morgen? Så nyd det <3

unavngivetFå hjælp til finansieringen af din rejse til udlandet her

2 kommentarer

  • Sonja

    Family Lie Nevis resort i Bulgarien! KÆMPE hit for min søn på 5! Der er aktiviteter dagen lang, store pools, børnepasning om man vil, og alle guiderne er helt fantastiske!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VAR YDMYGENDE OG HVOR VAR JEG BARE...