ER DER MANGE BEKYMRINGER ELLER HVAD? (FERIE OG VORES DAG)

JEG ER “DUMMERE” END EN 16-ÅRIG!

8a8cc5fb-4496-4b97-8539-9325e1ad4191
Well hello guys! Velkommen tilbage til bloggen, det er sku sjældent den sådan bliver opdateret, det burde jeg nok snart få gjordt noget ved. Anyway! Der er mange af jer som har spurgt hvad jeg studerer, og det kan jeg nemt (og lidt flovt) svare jer på – for jeg går nemlig på HF som 26-årig.

Jeg ved godt at det aldrig er for sent at tage en uddannelse, men altså… Jeg er den anden ældste i klassen, og her burde man nok tro at jeg ville være super skarp i skolen, men hell no. Det er godt nok blevet meget sværere end dengang jeg gik i skole, altså for 8 år siden, sådan virkelig. Men ja okay, hvis vi skal tage matematikken, så har jeg aldrig været god til det – men grundet min vejleder er jeg blevet meget bedre, dog dumper jeg nok stadig. Alt er nyt, og alt er sværere. Dengang jeg gik på HHX var man først LIGE begyndt at bruge computer, sådan semi… til nogle fag. Nu, der skal man have den med hver dag og der er alle mulige forvirrende pis-programmer. Damn, I hate school, I really hate it.

Dengang jeg gik i skole fik jeg nogle rigtig gode karakterer, men nu – der er jeg altså faldet lidt, og det er sådan lidt.. Hvordan fanden kan en 16-17 årige være klogere end mig fagligt? Det er sådan lidt en falliterklæring for mig, men heldigvis er jeg rig på livserfaring, det trøster jeg mig lidt med, ha ha. Men jeg synes ærligt det er sejt, at man i en alder af 16-17 kan være så skarp i skolen. Det er virkelig flot, specielt fordi at niveauet siden jeg gik i skole er blevet så højt!

Men ej, altså… Jeg er ikke dum i skolen, men i nogle fag er jeg altså under middel og det er ikke engang sikkert at jeg når videre på andet år, det kommer an på mine karakterer. Jeg har et 10-tal og et uberettiget 02 tal (fucking-gamle-lorte-censor), hun var bare sådan “Anna, du er ikke mere værd en 02”, årh fuck you bitch. Der blev jeg fandme sur, hvad er det for noget at sige? Good, bliver helt rød i hovedet af raseri lige nu, og ikke nok med at censoren var en idiot, så var min geografi lærer det virkelig også. Der var 100% noget med nogle fordomme indeover, for min præsentation og mit arbejde var altså godt, ærligt. Jeg havde virkelig lagt kærlighed i det, og nogle af de tætte fra klassen var også helt forargede.

Anyway… Hvis jeg dumper matematik og kemi (som jeg nok gør fordi jeg aldrig har forstået fagene, specielt ikke kemi, som er et lorte fag), så bliver jeg højst sandsynlig smidt ud. Hvis jeg bliver smidt ud, så vil jeg aldrig nogensinde begynde på en uddannelse igen, så klarer jeg mig uden, som jeg altid har gjort. Men lad os håbe at jeg får lov at blive, for efter sommeren er det KUN mine gode fag som vi har tilbage, og der ved jeg at jeg kommer til at klare det godt, for der er jeg på hjemmebane og der har vi INTET med tal at gøre! Thank gooooooood.

Man kan ikke være god til alt, men altså, i det mindste har jeg da fået et flot 10-tal. Hallelujah!

34455144_1960579817349044_6018613752935481344_n
Men der er faktisk to ting som jeg er rigtig god til, og det er at tage billeder i timerne! Her ser i mig sammen med Mettemus, hun er en af dem som jeg snakker mest med, og hun er blevet en rigtig god veninde. METTE OG THORA FOR THE WIN!

unavngivet

4 kommentarer

 • Mette

  Jeg har selv taget en HF og jeg havde det præcis som dig – jeg dumpede kemi OG skriftlig matematik, så skolen rådede mig til at droppe ud, da mit gennemsnit efter første år var virkelig lavt. MEN jeg vidste også at lige præcis de to fag var min svage side samt at jeg aldrig skulle bruge dem til noget, så jeg valgte at fortsætte trods skolens “råd” og jeg klarede det fint og fik et udemærket gennemsnit alligevel👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Åh! Vigtigt! Hvor er det dejligt at høre, at en har stået i samme båd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

   Hahaha håber ik du står i en båd😂😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Poulsen

  Jeg ser ikke ned på folk fordi de tager en HF når de er lidt ældre end hvad de andre elever i klassen er. Så kan de jo byde ind med andre ting heriblandt livserfaring. Måske så har de fået et barn eller flere samt haft forskellige jobs de også skal tage hensyn til. Jeg har altid været den type der har gjort tingene så hurtigt som jeg kunne. Jeg fik min studentereksamen da jeg var 18 og siden dengang har jeg fortsat med at køre fremad for fuld smadder. Men jeg har også haft en periode her i vinters hvor det ikke gik som planlagt, hvilket betød, at jeg var nødt til at se i øjnene at jeg ikke kunne gennemføre den uddannelse jeg var igang med på Aalborg Universitet. Men så er jeg her den 28. juli blevet optaget på en Administrationsbachelor på UCN istedet som passer mig langt bedre. Lige nu arbejder jeg fuldtid hos et firma der hedder Hall & Partners her i Aalborg og det er jeg meget passioneret omkring. Det er dog kun et sommerjob så det slutter den 31. august også skal jeg begynde på Administrationsbacheloren den 3.september. Synes du er sej, så du skal bare fortsætte med din HF og gøre det bedste du kan. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DER MANGE BEKYMRINGER ELLER HVAD? (FERIE OG VORES DAG)