DET EFTERSPURGTE PLAYSUIT

OPINIONSLAND – VIL DU TJENE LIDT EKSTRA?


Hi guys! Long time no see… Jeg har været ret passiv på bloggen, hvilket skyldes mange ting, blandt andet stress på grund af alt det ræs med skolen, men jeg regner med at komme stærkt igen.

I dag kommer indlægget til at handle om Opinionsland som er en service, der giver jer mulighed for at påvirke beslutninger, der berører jeres dagligdag.

Ved at deltage i undersøgelserne, optjener man point, som kan indløses til:

1. Kontant udbetaling via PayPal
2. Gaver hos store brands, såsom Magasin, CDON.com, Zalando, Matas, IKEA m.fl.
3. Donationer

Så ved at deltage i online-undersøgelser kan I optjene point, som I kan få udbetalt kontant via PayPal eller også kan i modtage gaver hos brands som i højst sandsynlig godt kender, såsom Magasin, CDON.com, Matas, Zalando, IKEA og mange andre, eller også kan i lade Opinionsland foretage en donation til jeres valgte velgørenhedsorganisation på jeres vegne

Når i signer jer, så er i automatisk med i lodtrækningen om en præmie på 30.000 kr! Hvilket bare er en ekstra bonus, hvis man altså vinder 😉 Det kunne jo være amazing.

Surveys kan udfyldes når som helst og hvor som helst, og alle spørgeskemaerne er om populære emner og produkter som de fleste kender til og det er gratis at oprette sig inde på opinionsland, dog skal man min. være 18 år for at deltage.

Derudover skal det lige siges, at man ikke skal oplyse kontooplysninger for at oprette sig eller deltage i spørgeskemaerne, dog skal man selvfølgelig være oprettet inde på Opinionsland (Det er som sagt gratis er have en bruger derinde, og i kan oprette jer som bruger, HER).

Her er jeg igang med at udfylde et spørgeskema, og ved at svare det, tjener jeg penge! Det er easy peasy og tager ingen tid, og det er en nem måde at tjene lidt ekstra penge på, og i kan tro at jeg benytter mig af den. Jeg er jo studerende, og en SU er ikke ligefrem noget man bliver rig af, så her er det altså rart at man har muligheden for at tjene lidt ekstra!


Ovenover kan i se hvordan mit spørgeskema ser ud, det er virkelig easy. Så venner, det kan klart anbefales (og det tager kun 1 minut at oprette en bruger). God dag til jer, vi blogges ved!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET EFTERSPURGTE PLAYSUIT