OPINIONSLAND - VIL DU TJENE LIDT EKSTRA?

DEM: “JEG SLÅR OP MED MIN KÆRESTE”


Hi guys! Guuuud, hvor er det længe siden at jeg har fået skrevet noget på bloggen, men i dag får i et indlæg. Dette indlæg kommer faktisk til at være en smule negativt, eller det er vel som man tager det. Ej, det er faktisk ret negativt, sorry! Jeg skal nok lave et positivt en af de andre dage, det fortjener i, ha ha.

Hvis der er noget som jeg hader og som virkelig er blevet trættende for mig, så er det når ens veninder ringer i tide og utide for at fortælle at de har slået op med deres kæreste eller omvendt. Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal kapere det længere, for hver gang er jeg sådan “Åh det er jeg ked af at høre, men i finder jo nok sammen igen, det gør i altid?”, hvor personen er sådan “NEJ, denne gang er det nok, vi finder aldrig sammen igen, han/hun er sådan og sådan… bla bla”. Mit svar er stort set altid sådan her “Jamen åååh, øv det er jeg ked af at høre så, hvor er han/hun også træls – det kan jeg godt se.”. Jeg lytter og støtter, men vil ikke sige for meget, for jeg VED at de finder sammen igen et par dage efter, hvilket er pisse belastende, for hvorfor fanden slår man op hver anden dag, for så at finde sammen igen? Hvorfor ikke bare sige, hey… Nu tager vi lige et par dage off, så vi lige kan falde ned? Jeg begriber det simpelthen ikke, men altså… Nogle gange er det vel bare nemmere sagt end gjort, forstår bare ikke hvorfor man som sagt ENDER det hver gang der er et skænderi, for så at finde sammen igen?

Jeg havde en veninde hvor det stod på i 8-9 måneder, og jeg smed ALT hvad jeg havde i hænderne hver gang hun ringede, for det lød virkelig ægte all the time. Men en dag sagde jeg fra, og fortalte hende at det altså også tog hårdt på mig at skulle være der hele tiden. Derudover sagde jeg også, “Men hallo, Istedet for at jeg kommer rendende hele tiden, så kunne jeg jo bare optage det som jeg har sagt i flere måneder, så kan du bare afspille det når i er gået fra hinanden, ha ha”. For det var jo det samme som jeg sagde igen og igen og igeeeen. Det fik hende heldigvis til at grine 😉

En anden ting, det er de der forhold hvor der er vold involveret, der står jeg helt af. Jeg er god til at lytte og jeg er god til at støtte, men hvis en person piver over at hendes kæreste slår hende eller generelt er alt for hård – så kan jeg blive helt rasende. Hvorfor fanden går i ikke fra personen?! Det er jo idioti at blive sammen med en som man ikke fungerer med, og en som udøver vold og smadre ting i raseri. Da jeg var omkring de 19 var jeg i et forhold med en som slog mig og kontrollerede mig, for jeg måtte virkelig ingenting – og hvis jeg ikke makkede ret, så fik jeg en skideballe. Det var så hårdt og det tærede mig! Jeg vidste slet ikke hvem jeg var til sidst, men heldigvis fik jeg nok og valgte at smutte, hvilket jeg også råder andre til at gøre, hvis de står i samme situation. Det var idioti af mig at blive så længe, men jeg har heldigvis lært af det. Jeg orker bare ikke at lytte til piveri hvis personen vælger at blive med den person som udøver vold, bestemmer og er kontrollerende, det er virkelig svært for mig at have sådan virkelig ondt af dem, når de selv vælger at blive i det. Det er hårdt at skulle ligge øre til konstant, både til det øverste og det nederste, når det ikke ændre sig – det bare det samme og det samme igen og igen. Gud hvor er jeg træt af det! Men i sidste ende er jeg der jo altid, for det er ikke sjovt at se eller høre nogle være kede af det.

YAS! Nu kom der endelig et nyt indlæg hva? Ærgerligt at det så er negativt, men det her måtte jeg bare ud med – og jeg håber at hvis nogle af jer står i en af de overstående situationer, så stop. Det er trættende og frustrerende for jeres venner/veninder at høre på i længden når i ikke får gjort noget ved det.

Når ja, en anden ting som også er nederen, er når en af sine venner får en kæreste. Man ser dem aldrig, de ringer næsten aldrig og man er nærmest bare blevet frosset ude. Hm, hvordan kan man glemme sine venner, bare fordi man får sin kæreste?

Når jeg læser alt dette igennem, så tænker jeg bare… GODT JEG IKKE HAR EN KÆRESTE! 😛 Gud hvor må det være et helvede engang imellem… 

Det skal igen lige pointeres, at jeg altid er der for mine veninder uanset hvad, for det samme er de for mig! Jeg har sikkert også ringet et par gange om et eller andet crap hvor de tænker “Gud Anna, shut the fuck up”. Men altså at høre på “ulven kommer” hele tiden, det er forvirrende og hårdt… Kan i følge mig?

10 kommentarer

 • Det er nogle gange lidt håbløst at hjælpe med at op gang på gang, når det delvist er selvforskyldt og det er jeg heller ikke bleg for at drille de typer med, der farer i flint og tilgiver efter 3 sekunder. Så siger jeg de skal slappe lidt af, og at jeg ikke køber at det er nu det hele går i smadder, for den historie har jeg fået før – og så tilføjer jeg, at jeg selvfølgelig er klar på at bitche og drikke en flaske vin, om så det bare er en opblæst situation som garanteret stilner af :p Jeg er nemlig ikke den store dramaqueen og er relativt udramatisk generelt – men omvendt har man jo også selv egne idiot-adfærdsting, hvor ens venner nok finder en komplet håbløs 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Haha præcis!
   Ja vi laver selv nogle idiotiske ting, men altså.. Ulven kommer, den er trættende at høre på, for den kommer aldrig 😛 Jeg har bare MANGE som gør det lige pt. Specielt der med vold falder jeg fra, skrev til min veninde i dag at næste gang skulle hun ikke ringe til mig omkring det, for hun finder sammen med ham efter (som du siger) 3 sekunder igen. Derudover hader jeg ham mere og mere for hver gang, og hun ønsker jo heller ikke at jeg hader ham. Den er sku svær 😛

   Vin og bitching må jo være løsningen haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Tørnes

  Min kæreste og jeg havde også et on and off forhold, i et helt år og i sidste ende, så fandt vi ud SF, at det er bedre at gå all-in eller Ingen ting. Så det har vi gjort nu og et år senere, er vi forlovet og prøver at blive gravide.😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er også fint med et on off forhold, bare man ikke winer til veninderne hver anden dag 😛
   – Men hvor dejligt for jeg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ham selv

  Sku gerne hive dig af single markedet. Du er mega lækker og smuk. Helt perfekt hvis du spørger mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det kan være noget så svært at gå fra en som udøver vold, er bestemmende og kontrollerende. At du kan blive rasende forstår jeg virkelig ikke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Forstår du ikke at jeg kan blive rasende hvis en af mine veninder får tæv af sin kæreste konstant? Vildt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Læs hvad jeg skriver. Jeg forstår ikke at du kan blive rasende over at hun ringer. Selvfølgelig forstår jeg du bliver rasende over at hun får “tæsk” som du så fint beskriver. Jeg har selv levet i et voldelig et forhold og hvis min veninde blev rasende over jeg ringede ville jeg bestemt ikke have det godt med. Jeg var glad for mine veninder ville lytte på mig selvom det måske vsr 10. gang jeg ringede og beklagede mig over ham.
   Jeg tænker hun har brug for støtte, selvom det måske er træls at vide at hun er sammen med en voldelig mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har jeg sagt jeg blev rasende på hende via. telefon? Nej… Jeg blev rasende indeni, og lyttede, men kom også med min mening om at jeg ikke kunne holde til det mere – det har altså varet i lidt over et halvt år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  svar på om man skal finde sig i at ens fyr mand eller hvem det kan være der slår kæreste kone – det under lavmålet hvis en mand tæsker løs på kæreste og kone jeg vil selv gå helt amok hvis jeg blev slået – har haft det tæt på mig selv dengang gik det ud over min søster – klart anna vil hjælpe sine veninder hvis de bliv slået eller banket – og så det bare med at befri sig fra det forhold og det kan lade sig gøre med venners hjælp eller familie
  dengang hjalp jeg min søster på krisecenter med 2 børn
  god aften
  vh sus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPINIONSLAND - VIL DU TJENE LIDT EKSTRA?