DEM: "JEG SLÅR OP MED MIN KÆRESTE"

UPDATE: SÅDAN GÅR DET MED MARTIN OG JEG!


Hi guys! Uha… Det her er et af de mest stillede spørgsmål, “Hvordan går det med dig og Martin?”. Før jeg svarer på det spørgsmål, så vil jeg gerne lige fortælle jer hvorfor jeg nærmest aldrig blogger mere. Det gør jeg ikke fordi at jeg slet ikke har haft lysten eller behovet for at dele ud af mit privatliv, faktisk så skammer jeg mig over nogle af mine tidligere indlæg, så det er derfor jeg har været meget påpasselig! Jeg blogger kun når jeg lige føler for det, og det gjorde jeg her den anden dag (brok indlægget, læs det her) og det gør jeg i dag.

Anyway… Jeg har prøvet kort at besvare spørgsmålet på min Instagram via. min story, hvor i jo har fået stillet en masse spørgsmål. “Savner du Martin?” her er svaret NEJ. “Kan du godt sammen med Martin og hans kæreste?” Her er svaret Jaaa! Hvilket er helt fantastisk.

Martin og jeg har et godr forhold til hinanden, dog snakker vi kun sammen når det omhandler Villian, det er faktisk mest hans kæreste som jeg er i dialog med, for Martin er så langsom til at svare. Derudover er det hende som står for det praktiske hjemme ved dem, så det er meget nemmere at kontakte hende når det omhandler V, og omvendt så kontakter hun også mig hvis hun er i tvivl om noget eller lignende. Selvfølgelig snakker jeg også med Martin, men piger er altså bare lidt mere strukturerede. Men ja, vi har det godt og der er ingen ballade eller uenigheder omkring bettemand, så igen, det er freaking amazing!

Vi har lige lavet om i vores ordning mht Villian, så nu har Martin og hans kæreste ham hver anden weekend og HVER torsdag (før var det mandag). Men ja, hver torsdag og hver anden weekend har de ham, og så har jeg ham selvfølgelig resten af tiden. Det gode ved os er, at vi hjælper hinanden med pasning osv hvis der kommer noget i vejen, det kunne fx være sygdom eller sent fri fra arbejde som gør at de ikke kan hente ham til tiden i børnehaven. Anyway, det hele spiller!

Villian trives og har det godt med ordningen, der har aldrig været noget bøvl, hvilket er rigtig dejligt! Det er en dejlig dreng vi har fået os.. Verdens bedste!

LIGNER HAN BTW STADIG MEST SIN DADDY?

18 kommentarer

 • Nada A-Bakr

  Hej Anna!😊

  Jeg synes ikke, at du skal skamme dig over noget som helst over dine gamle indlæg. Jeg har fulgt dig siden Paradiset Hotel, og det var sjovt at læse om dit liv efter det, og hvor ærlig du var omkring tingene derinde.

  Og dejligt at høre, at alt fungere imellem jer.😅
  Hilsen Nada🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Flot skrevet👏
  Og en lille lækker dreng du har😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Flot skrevet👏
  Og en lille lækker dreng du har😍
  Ligner da sin far stadig ja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Anna. Har fulgt godt med i din blog. Skøn dreng. Håber du bliver ved med lave gode indlæg… mvh Alberta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så godt skrevet. Dejligt og hører at i alle 3 kommer godt ud af det med hinanden. Det er så vigtigt, når der er børn indblandet. Og ja han ligner vildt meget Martin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Rigtig sød lille mand i har jer der.

  Det hedder “Sådan går det med Martin og mig”

  Du ville heller aldrig skrive “sådan går det med jeg” hvis du kun skulle skrive om dig selv. Der ville du skrive “mig”, så det hedder det også når det er “Martin og mig”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Der tager du helt fejl søde ven 🙂 Det hedder Martin og jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla

   Ej Anna.. Du er altså helt væk. Martin og MIG .. i denne kontekst! Prøv at undvær Martin i sætningen og hør hvor dumt det lyder. Undskyld mig, jeg kan selvfølgelig bare lade vær med at følge dig… men forstår simpelthen ikke mennesker, som lever af at blogge, som er udfordret med stavning. Misforstå mig ikke, jeg synes du skøn! Men jeg synes at det er pinligt at blogge, når man staver så elendigt. Jeg synes du skal få en ven eller veninde til at rette stavefejl fremover.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ej gider du godt stoppe. DET HEDDER MARTIN OG JEG!
   fx “Mette og jeg var ude og gå en tur igår”.

   Og elendig til at stave? Gu’ jeg ej… Forstår ikke du synes jeg er skøn, når du skriver på den måde?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Nu bliver jeg nødt til at blande mig 😉 Anna du har HELT ret : DET hedder Martin og JEG 😉 Ret skal sgu være ret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Præcis 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han ligner sin far. Ret meget endda.
  Men skøn knægt! Har selv en på nogenlunde samme alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nilsson

  *Martin og jeg- hedder det.
  Hvor er han blevet stor, hvor gammel er han nu? Jo ældre han blir, jo mere ligner han dig Anna, selfølgelig også far, men dine træk kommer mere og mere frem.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Han er 4,5 år <3 😀 Synes du? Jeg synes stadig han ligner Martin på et prik 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEM: "JEG SLÅR OP MED MIN KÆRESTE"