VIL SELV, KAN SELV - KLAR PARAT.

“SIGER DU AT DU ER TYK?”

Hi guys! Nu ved jeg ikke om i følger med på min Instagram profil, men jeg lavede for nogle dage siden en story, som gav nogle, heldigvis få, men negative kommentarer. Det eneste jeg gjorde, var at smække en video op, hvor jeg viser mit ansigtudtryk når jeg spiser skyr, og hvor jeg fortalte at selvom jeg ikke kan lide det, så spiser jeg det fordi det er sundt og fordi at jeg gerne vil ændre min kost, så jeg kan tabe mig et par kilo. Jeg har altid haft svært ved at spise morgenmad, men det er jeg begyndt med. Jeg spiser havregrød eller skyr, selvom jeg ikke kan fordrage det – så jeg gør det kun fordi at det ligger en god bund, og fordi det er sundt. Derudover har jeg droppet natmaden, selvom det er vildt svært. Jeg har altid haft en tendens til at spise natmad, sent om aftenen kan jeg finde på at stå op for at lave medisterpølse eller noget andet varmt, det er så skørt, men jeg har ikke kunnet lade vær’.

Anyway… Som sagt, så nævnte jeg at jeg gerne ville tabe mig tre-fire kilo, og det satte åbenbart nogle menneskers pis i kog. En af beskederne lød sådan her: “Tabe dig?! Siger du at du er tyk? are you kidding me?? Det er på grund af sådan nogle som dig at piger får dårligt selvværd. flot Anna”. 

Jeg har ALDRIG sagt at jeg er tyk, for det er jeg ikke! Jesus Christ altså. Det eneste jeg har sagt, er at jeg har fået kærestemave. Jeg har siden september taget et par kilo på, ikke at det er grimt, for jeg er stadig tynd! Men jeg vil gerne tabe mig lidt, og det forstår jeg slet ikke at det kan være med til at støde andre.

Hvis jeg sad og sagde “Åhh.. Jeg er så tyk. Det er så synd for mig“, så kunne jeg forstå at folk blev harm over det, for jeg er jo ikke tyk på nogle måder. Jeg synes selv, at det er respektløs når slanke kvinder siger “JEG ER BLEVET SÅ TYK”, og det værste er når de sidder og siger det foran en som faktisk vejer et par kilo ekstra og som har svært ved at tabe sig.

Hmm. Jeg ved ikke rigtigt hvor jeg ville hen med dette indlæg, men jeg synes ikke at jeg er et dårligt forbillede fordi at jeg nævner at jeg gerne vil tabe mig et par kilo 🙂 Nogle gange burde folk altså passe deres egen biks, det er så trættende når folk pisker en unødvendig stemning op.

OG JA, JEG HAR MORMOR TRUSSERNE PÅ! Haha, så behageligt… LOVE IT.. 

Btw… Der kommer snart et indlæg om min kæreste, så kan det være at jeg offentligøre ham 😉 Han har jo hidtil kun været Mr. hemmelig. Ej, et par stykker af jer har luret hvem han er, dog har jeg ikke be-eller afkræftet det. Men jeg glæder mig til at fortælle jer mere, for jeg har virkelig fundet den rigtige.

 

8 kommentarer

 • sus

  åååh dog nu igen nogen der kommer med negative kommentarer kan DE da ikke holde det for sig selv – vi altså ikke ens hvad kroppe angår sådan det bare plus hvis DU har lyst til at tabe dig nogle kiloer så det da dig selv der lige bestemmer – der altid nogen der sidder og leger netpoliti dem hader jeg mest – håber DU får styr på dit mål
  rigtig god uge til dig og V plus din kæreste 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Seriøst, de har bare intet at give sig til 😂 Synes bare det er vildt at et andet menneske kan blive irriteret over noget jeg gør?! 😂 de kender mig jo ikke.
   Tak søde, lige over ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Ved du hvad ,lad de negative bemærkninger flyver hen over hovedet på dig 😊der vil altid være folk der har ondt i røven og har for meget fritid så de skal liiiige have en bemærkning ind ,så har de det bedre . Koncentrerer dig om det positive og glem alt om det andet .. og ja skyr er ikke det brdste men jeg spiser det med pære og vanilje pg så smider jeg hindbær på …. 😊😊
  Ps du ser fantastisk ud i mormor trusser 😂😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Du har ret 🙏🏻😊
   Hahah tak!!! Jeg synes også de klær mig ret godt 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kim

   Ja men du ser nu super godt ud på alle dine billede og video… hot mom 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madahlv

  Hej Anna ikke at jeg skal bestemme hvad du skal gøre det er helt op til dig selv og du skal gøre hvad du har lyst til men ville bare sige at jeg synes slet ikke at du skal tabe dig du ser pisse godt ud som du gør nu! 😃😍 Synes kun de kæreste kilo klæder dig 😃
  God aften til dig 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er da dejligt at man opdager det i tide end alt alt for sent🤷🏼‍♀️
  😂 Så man også fri for at høre fra andre om man blevet lidt tyk siden man fået kæreste 🤦🏼‍♀️😒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot krop – godt budskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL SELV, KAN SELV - KLAR PARAT.