"SIGER DU AT DU ER TYK?"

ER I KLAR TIL FORÅRET? KJOLER TIL UNDER 150 KRONER!

Køb det her: 1. Rød kjole, HER //2. Gul kjole, HER //3. Rød kjole, HER//4. Blomstret kjole, HER//5. Skjortekjole, HER//6. Blomstret kortærmet kjole, HER //

Hi guys! Jeg ligger syg hjemme i min seng, hvilket er top nederen. Jeg har lagt syg siden i torsdags, så jeg har ikke haft noget som helst at lave, men i dag har jeg det heldigvis lidt bedre, så den står på netshopping, yaaay.

Indtil videre har jeg købt lidt makeup, en bikini og så skal jeg have fat i noget af det her! Nu bliver jeg jo snart student, og hallelujah for det! Damn, hvor jeg dog glæder mig til at være færdig. Den dag jeg får huen på, skal jeg selvfølgelig have noget lækkert tøj på som jeg føler mig tilpas i. Jeg er sådan lidt i tvivl om det skal være den prikkede kjole øverst (nr 1) eller om det skal være skjorten (nr. 5)?

Anyway… Jeg synes lige at jeg ville dele min faves med jer, også fordi at der lige nu er 40% rabatALT inde på boohoo hvor jeg plejer at shoppe.

Alt hvad jeg har fundet koster under 150, så jeg har kun en ting at sige, eller faktisk to ting. GOD SHOPPING OG DEJLIG DAG TIL JER <3 

( Det skal lige tilføjes at jeg IKKE tjener på dette, ikke engang affiliate. Jeg deler det med jer fordi at jeg synes at boohoo er en dejlig side med en masse billigt tøj, det er meget SU venligt og rigtig flot!) 

Køb det her: 1. HER // 2. HER // 3. HER //

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"SIGER DU AT DU ER TYK?"