AT VÆRE STUDERENDE OG HAVE ANGST SOM ALENEMOR...

VERDENS BEDSTE CHILI CON CARNE!


Hi guys. Nu er det efterhånden ved at være længe siden, at jeg lovede at give jer opskriften på vores chili con carne. Men nu fik jeg mig endelig taget sammen, så her får i den. Det er den bedste jeg nogensinde har smagt, den bliver jeg aldrig træt af. (Dog undskylder jeg for de dårlige billeder, glemmer det hver gang – så det øverste billede er et som jeg har lånt) Enjoy <3

INGREDIENSER: 

500 GRAM OKSEKØD
2 LØG
3 FED HVIDLØG
1 GRØNSAGSBOULION
2 HAKKEDE TOMATER
1 DÅSE KIDNEY BØNNER
1 DÅSE BUTTER BEANS
40 GRAM MØRK CHOKOLADE
1 RAWIT CHILI (STÆRKT)
2 RØD CHILI (MILD)
2 DL VAND
CREME FRAICHE
NACHOS CHIPS (HVIS MAN ER TIL DET)

FRISK BASILIKUM
5 STORE LAURBÆRBLADE
PAPRIKA
SALT
PEBER
ALL AROUND KRYDDERI
LIDT KANEL
LIDT SUKKER
4 TSK SPIDSKOMMEN
OLIVENOLIE

STEP BY STEP:

 • Start at putte 4spsk olivenolie i en gryde, tilsæt spidskommen og hvidløg (steges i 1 min.)
 • Tilsæt løj, og skær chilierne ud i små tern og tilsæt den halve rawit chili og en rød chili (steges i 3-4 min)
 • Put oksekødet i gryden og krydre det med paprika, all around krydderi salt og peber. Når Oksekødet er blevet brunet, så tilsæt tomaterne, 2 dl. vand og bouillon og rør det sammen. Lad det simre med laurbærbladende i en time hvorefter du tager bladene op.
 • Tilsæt de sidste chili, mere spidskommen og salt og peber.
 • Tilsæt chokoladen og rør rundt, hvorefter du smager til med lidt sukker.
 • Tilsæt bønner og lad det simre i 30 min. (Jo mere i lader retten simre, jo bedre bliver det).Smag til og derefter server med creme fraiche, eventuelt nachos chip og jalapenos – VOILA!Lige en anden ting: Jeg er forresten begyndt at modtage måltidskasser fra retnemt, det er en side hvor man kan bestille måltidskasser lige til døren, med de lækreste råvarer! Vi begyndte på det i starten af denne uge, og det bliver vi 100% ved med fremadrettet. Jeg bestiller til 2 eller 3 gange om ugen, men man kan også bestille til hele ugen hvis man vil det. Det er simpelthen så nemt, og man sparer tid og penge, man slipper nemlig for at handle og slipper for de dumme impulskøb som man tit laver når man er ude og handle. Man kan sætte sig selv på pause derinde (hvis man fx skal ud og rejse), og man kan afmelde sig, hvis man nu ikke vil fortsætte med at modtage måltidskasser. I vælger selvfølgelig selv hvad i kunne tænke jer at spise derinde <3

  Lige nu er der 20% rabat på de første leveringer, tjek siden ud HER. <3


  Overvej lige hvor god jeg er til at anrette, haha. Det var det vi fik at spise i går, og det var nemt og lækkert. Der følger jo opskrifter med i kasserne når man bestiller <3 Det kan virkelig anbefales.

5 kommentarer

 • Hej Anna
  Min kæreste og jeg får også måltidskasserne fra RetNemt og vi er simpelthen så tilfredse med det. Det tror jeg ikke vi kommer til at stoppe med igen. Det er nemt i en travl hverdag.

  Kys Smilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for dén.
  Lavede den i går og det smagte FANTASTISK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm, det er så mundvandet driver – jeg topper tit med iskold, cremet gucamole og revet ost.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE STUDERENDE OG HAVE ANGST SOM ALENEMOR...