VERDENS BEDSTE CHILI CON CARNE!

OM JEG SKAL HAVE FLERE BØRN?


Hi guys! Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at lave et meget efterspurgt indlæg, nemlig om jeg skal have flere børn eller ej. Hm, jeg har faktisk svaret på det et par gange. Det har enten været et nej, så måske, så nej igen – for man ved jo aldrig hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Jeg har jo fået en kæreste (her), og han gik ind i dette forhold, velvidende om, at jeg nok ikke vil have flere børn. Jeg er ret sikker når jeg siger, at jeg ikke vil have flere børn. Det har jeg sagt i mange år, så hvorfor skulle det ændre sig? Jeg har fundet den rette, og det er jo ofte her man muligvis ændrer mening, men nej. Jeg får ikke flere børn, og det har min det kæreste fint med. Han har, som han siger, nok i Villian og jeg, vi betyder alt for ham. Dog har han sagt, at hvis jeg en dag kommer og siger, at jeg vil have flere børn, så siger han helt sikkert ja. Men som han har sagt, så har han nok i os, og han elsker Villian virkelig højt. De to har et specielt bånd sammen, det har de altid haft, men efter at vi er blevet kærester, så er det selvfølgelig blevet stærkere. Jeg elsker at se de to sammen, det varmer mit hjerte. Han er verdens bedste bonusfar, det er han virkelig, og Villian forguder ham.

Så nej, chancen for at jeg får et barn mere, den er minimal. Så skulle det være fordi at jeg ændre mening når jeg bliver ældre, men det tror jeg virkelig ikke. Hvis jeg fik et barn mere, så tror jeg ikke at jeg ville kunne få et så stærkt bånd med ham/hende som jeg har med Villian, det kan godt være at det lyder lidt underligt, men det tror jeg ikke. Jeg føler lidt at folk dømmer mig på en eller anden måde, når jeg siger at jeg ikke vil have flere børn. Men altså, Villian betyder alt for mig, og jeg har nok i ham <3 Dog håber jeg at Martin giver ham nogle søskende en dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE CHILI CON CARNE!