OM JEG SKAL HAVE FLERE BØRN?

VI REJSER VÆK FRA DANMARK I AUGUST.. I’M SO EXCITED!!

Hi guys! I dag følte jeg virkelig for at lave et indlæg, for jeg er helt oppe og ringe i dag. Min kæreste og jeg har længe snakket om at vi ville på ferie her til sommer, men vi har bare ikke rigtig fået gjort noget ved det i forhold til booking. Derudover har vi været meget i tvivl om hvor vi skulle rejse hen med V.

Mange af jer anbefalede os at rejse til Alcudia, Mallorca – hvilket selvfølgelig gjorde, at vi begyndte at søge på hoteller i det område. Jeg har været på Mallorca før, og det er SÅ freaking lækkert! Og som i nok kan regne ud, så er det der vi skal hen! Vi bookede rejsen i går aftes, og vi har simpelthen fundet det mest fantastiske hotel, med mange forskellige aktiviteter for børn. Jeg er simpelthen så glad, og jeg glæder mig som et lille barn. Dette er Villian’s første rejse sydpå, og efter han så hotellet i morges er han SÅ spændt, han kan næsten ikke få armene ned – og han reagerede med et YAAAY ligesom jeg selv.

Min sidste rejse i udlandet var i Marokko (det er der billederne er fra), hvilket var en udmærket ferie, dog slår den absolut ikke det her! Jeg glæder mig sådan til at have Villian med, det bliver helt kanon! Og som sagt, så er hotellet børnevenligt og helt perfekt. Vi har betalt lidt ekstra for at få en rigtig stor terresse med egen jacuzzi, fedt fedt fedt. Så kan min kæreste, min mor og jeg sidde derude og slappe af mens Villian ligger og snorker inde i sengen, haha. Seriøst, I’m so freaking happy. Min første ferie med Villian, og min første ferie med min kæreste – fuuuuuck det bliver godt. Som skrevet skal min mor også med, så det bliver en rigtig familietur – so excited.

Selvom vi glæder os overdrevet meget, så er der en “lille” bitte ting som bekymrer mig, nemlig flyveturen. Villian har nævnt at han er liiiiidt bange for at skulle flyve, så det gør mig selvfølgelig en smule nervøs, for hvordan håndterer man lige det i tilfælde af at han går i panik? Aaarghhh.. Lad os håbe at han tager det som en oplevelse, en god en! Jeg har sagt til ham at det er super sjovt at flyve, og at man får SÅ meget lækkert ombord på flyet. Ej damn, tænk lige hvis han ikke vil med ombord? Hvad gør man så? WHAT TO DOOOOO? (grinesmiley/grædesmiley) Vi krydser fingrer for at vi ikke oplever et forsinket fly. Men hvis uheldet skulle være ude, er jeg glad for jeg kender til AirHelp.

Anyway… Nu skal vi jo til Alcudia, er der nogle gode restauranter som i kan anbefale? Nogle ting som man skal se? Nogle gode shoppingsteder? Så kommenter gerne i kommentarfeltet!

Er vi btw enige om, at en god sommerferie kræver lækre smykker? (Jane Kønigs)


 

6 kommentarer

 • sus

  det blir da så lækkert i skal på ferie glæd jer
  tror ikke der blir noget med at V ikke vil med i flyveren i skal bare være cool så kommer det til
  at flaske sig – i skal ikke vise i er bange overfor han er bange for så blir V selv ræd og så kan det være han slet ikke vil med (gir det mening) da jeg havde min datter med første gang var hun selv nervøs men ak det gik bare så let da vi først
  sad på sædet i flyveren så talte vi om alt hun
  fik lov til at sidde ved vinduet hvor heldigt for hende – håber i får en god tur når i skal afsted
  og tillykke igen med HUEN ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  I skulle vel ikke bo på blir Star Viva? Der var vi for 3 år siden! Den bedste ferie/hotel vi nogensinde har været på. Lækker terrasse med spa… mega mega MEGA lækker all inclusive… så hvis i skal der hen.. så dont worry… alt er bare godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvornår kommer der noget nyt på bloggen 😀 Savner dine fortællinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Skal nok prøve at få lavet et indlæg snart 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob

  Super godt indlæg!

  Vh
  https://rewind.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM JEG SKAL HAVE FLERE BØRN?