VI REJSER VÆK FRA DANMARK I AUGUST.. I'M SO EXCITED!!

JEG HAR MELDT MIG TIL ET PROGRAM!

Hi guys, long time no see.
Jeg har en tilståelse, eller tilståelse og tilståelse – men jeg har meldt mig til et program. Jeg får faktisk ofte tilbudt at være med i nye programmer, dog har ingen af programmerne sagt mig noget… Eller jo, et program – men så skulle jeg være væk i 3-4 uger, og det er for lang tid at skulle undvære Villian.

Anyway… Jeg kommer altid ud på et lille sidespor, men altså… Jeg har meldt mig til “Hvem vil være millionær”, det gjorde jeg helt tilbage i Juni, men tror i jeg har fået svar? NEJ… Er ret sikker på at de ikke gider at have en tidligere realitydeltager med, så det er faktisk ret nederen, for hvem vil ikke gerne vinde en million? Men jeg meldte mig, faktisk lidt i sjov, for jeg ved NADA. Jeg er dårlig til paratviden, som jeg faktisk altid har troet hed piratviden. Min mor fik heldigvis rettet mig inden jeg sendte ansøgningen, haha. Chancen for at jeg ville vinde en million ville være lige med nul, men hvis jeg nu bare kunne vinde 5000, så fint med mig 😉 Well well, det blev ikke “Hvem ville være millionær”, øv bøv – det kunne sku have været meget grineren, sikkert også for jer, for så kunne i sidde og krumme tæer.

Jeg meldte mig – jeg kom ikke med – skod… LOL..

Så i mig btw i Go’ aften live? Ellers så kan i hoppe ind på TV2 play og se det, for det vi snakker om er faktisk ret spændende. For har bloggere/influencer et ansvar overfor deres følgere? Mit svar er JA, men hvad med de andres?

Xoxo

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI REJSER VÆK FRA DANMARK I AUGUST.. I'M SO EXCITED!!