Hvorfor SKAL man sove med sin kæreste?

STORT DILEMMA, ER DET ET FARVEL?


Hi guys! Long time no see. I dag blev det lige til et blogindlæg i stedet for den typisk story på Instagram. Engang elskede jeg at blogge, men der er blevet stille herinde, meget stille. Instagram har taget over, både for mig men også for jer da Instagram bare er nemmere på en eller anden måde. Men som overskriften siger, så er jeg i et dilemma. Jeg overvejer nemlig at lukke min blog, hvilket jeg har overvejet længe.

Jeg er meget splittet, for bloggen har været en stor del af mig og den har betydet meget. Det har været her jeg har kunnet komme ud med mine frustrationer, mine glæder og ja, generelt bare alt. Men som sagt har Instagram taget over, det er nemlig lidt nemmere bare at hive mobilen frem. Jeg er sådan lidt, at enten skal jeg begynde at blogge igen, eller også skal den lukkes. Jeg har mange ting som jeg gerne vil dele med jer, men skal det være her på bloggen, hvor det er nemmere at uddybe? Eller skal det hele udelukkende kun foregå på Instagram?

Hvad tænker i? Ville det være hyggeligt hvis jeg begyndte at blogge igen? Ville i læse med? Eller er det et no go?

3 kommentarer

 • Mai

  Jeg synes ikke du skal lukke din blog.. Selvom du har ret i at Instagram har overtaget lidt, synes jeg de gode gamle lange opslag her på bloggen er en god klassisk vinder. Du kan altid bare sige, at det kun er de store begivenheder du deler her på bloggen, både glade og knap så glade. Imens kan Instagram være til alle de små og mindre spændende begivenheder. Forstå mig ret, ikke at det kedeligt det du poster, men at fx hvis du skal flytte, det er en af de større ting. Ej tror du ved hvad jeg mener☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes bestemt at du skal beholde din blog – jeg ved hvordan det føltes.
  Jeg har blogget i mange år – valgte derefter at stoppe, men efter 2 år – er jeg nu startet på en helt ny blog, da jeg kom i tanke om hvor meget det betød for mig at blogge..
  Et godt råd fra mig: tænk dig om – del din blog nogle flere steder…
  Held og lykke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eg synes ikke du skal lukke din blog.. Selvom du har ret i at Instagram har overtaget lidt, synes jeg de gode gamle lange opslag her på bloggen er en god klassisk vinder. Du kan altid bare sige,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor SKAL man sove med sin kæreste?