STORT DILEMMA, ER DET ET FARVEL?

MINE TANKER OM FLYTNING (SNEAK PEEK)


For 3 dage siden modtog jeg nøglen til min nye lejlighed, faktisk én dag før forventet – hvilket var helt fantastisk. Det har optil været en stressende process, meget stressende. Fra den ene dag til den anden blev jeg smidt ud, hvorefter jeg fik fortalt at jeg kun havde halvanden måned til at finde noget nyt, og hvis jeg intet fandt var det bare ærgerligt. Heldigvis for mig havde jeg Martin i baghånden, så hvis det var gået helt galt, kunne vi være flyttet hjem til ham indtil vi fandt det rigtige. Dog er jeg ret sikker på at det ville være et stressfaktor for Villian at skulle flytte for at flytte igen, så jeg er SÅ glad for at vi fandt en lejlighed og så en lejlighed der er helt perfekt. Vi er de første som bor i lejligheden, så den er helt ny og lækker. Desuden er Villian så MEGA stolt, han er så glad for at vi er flyttet herover. Jeg havde frygtet lidt at det ville tage rigtig hårdt på ham, men de sidste to uger har han været så klar, hvilket nok også har noget at gøre med, at nu ved han at hans far altid er velkommen, for nu er det mit hus (lejlighed) og mine regler! Processen op til har som nævnt været lidt hård, men jeg har prøvet at holde humøret højt og hele tiden mindet mig selv om at vi snart ville komme over på den anden side, og nu står vi her… på den anden side.. DET ER AMAZING! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så glad, det er en kæmpe befrielse. Jeg var ved at blive kvalt i det hus og ved at blive kvalt i de begrænsninger der blev sat for mig.

Jeg havde lige brug for at få skrevet tingene ned, og derudover selvfølgelig også give jer en lille update på hvordan det går – for det går rigtig godt. Det kunne faktisk ikke gå bedre. Jeg har en fantastisk søn, fantastisk familie, fantastiske venner, fantastisk lejlighed.. og noget der selvfølgelig også spiller ind er, at Martin og jeg har sådan et fantastisk samarbejde og ikke mindst venskab. Han er en god far og har været en stor støtte for mig under alt dette, hvilket jeg sætter stort pris på. Der blev sagt “fantastisk” et par gange, men det er simpelthen sådan jeg har det. GUD HVOR ER JEG GLAD!

Jeg er ikke helt på plads i lejligheden endnu, eller jo næsten. Mangler kun nogle småting såsom lidt flere plakater, blomster og pynteting. I får lige et lille sneak peek af lejligheden, indtil videre har vi fået indrettet den ret fint. Sofaen har Villian valgt, det fik han nemlig lov til. Hans yndlingsfarve er blå, så det skulle den selvfølgelig være og i kan tro at han er stolt. Han har fortalt det til nærmest alle, altså at det var HAM der valgte sofaen. Jeg synes at det var vigtigt at han var med i processen, samt være med til at have lidt indflydelse på indretningen.

Jeg synes altså lige at mine fine lamper er fra lampeguruen fortjener et shoutout, de er simpelthen så fine. Der bliver lige vedhæftet nogle direkte links <3 Og nå ja, i kan til og med d. 13 september få 15% rabat på alle lamperne fra lampeguruen med koden “due” 🙏🏻 (Reklame)

Nielsen light Manhatten gulvlampe, her
Manhatten lampeskærm, her

Umage eos fjer pendel, her

Der kommer snart en housetour til jer med billeder og video i bedre kvalitet, dog skal jeg lige være helt færdig med småtingene herhjemme. Rigtig god dag til jer, og mange tak for jeres evige støtte <3

7 kommentarer

 • Cecilie

  Hvor er tæppet fra? Og har du evt. et link til det 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hvor ser det lækkert ud , hvor er sofaen købt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej Anna først og fremmest tillykke med jeres hybel, det noget der gør mig glad pga jeg fulgt med på sidelinjen ❣❣ du en sej mor og kvinde og som du selv skriver så fandt du dit eget selvom vejen måske har været stressende for dig og Villian i har klaret det så flot må jeg indrømme ….det med at få at vide man har kun den tid at flytte i er virkelig stressende tror ikke på der mange der vil tage det så flot og da slet ikke med et barn ….
  Glæder mig til at se house tour en dag, stress ikke husk det ❣❣ godt i begge har Martin i baggrunden det virkelig osse en stor hjælp
  Hygge til jer
  Vh sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej søde sus.

   Tak for din besked <3 Det varmer meget. Jeg har under processen prøvet at fokusere på det positive, og hver dag mindet mig om at jeg kommer over på den anden side. Det hjalp meget! <3

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Han kan godt være stolt over at have valgt den flotte sofa

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORT DILEMMA, ER DET ET FARVEL?