Lønningsdag (for mig), yaaay!

Hvor er det bare noget svineri..

11121015_854303444643359_1368711865_nJeg er medlem af nogle forskellige salgsgrupper inde på Facebook. Men jeg er godt nok målløs over, hvor grådige folk er derinde. De fleste mennesker er begyndt at tage imod dyrekort når de er ude og handle, selvom de ikke har børn. Istedet for at give dem ud til et familie medlem, en bekendt eller whatever – så sætter de dem til salg. Det er efter min mening usmageligt, virkelig. De kort jeg har fået når jeg har været ude og handle, har jeg altid givet væk – GRATIS. Hvorfor tage penge for noget som man ikke selv har betalt for? Nej nej nej, jeg kan simpelthen ikke sætte mig ind i det. Man får en pakke med dyrekort, når man handler for 100 kroner, altså penge man jo nok havde handlet for uanset om man får noget med gratis eller ej. Giv dem da væk til nogle børn som vil blive glade, helt ærligt tjene penge på børns glæde? Hvor er det sygt. 
I dag lagde en mand et opslag op om de dyrekort, han havde 19 pakker og ville sælge dem for 1200 kroner? Grådig, grådig, grådig. Jeg er virkelig glad for at jeg ikke er sådan. Tænk at man kan have samvittighed til det! Skam jer.

ddfdf1

Anna Due

19 kommentarer

 • rebekka

  På trendsales satte jeg en gang en nike sportsbh til salg. Hos de andre annoncer kostede den omkring 100-150 så satte bare min på “byd” Selvfølgelig må folk byde på det de selv synes er en fair pris, men der var sgu en der bød 40 kr. Inkl. Porto!! Og den var altså helt ubrugt med mærke i og det hele…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle_nygaard@live.dk

  Der er en gruppe på Facebook hvor salg ikke er tilladt – kun bytte .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Enig!!! om det er noget de har fået gratis eller billig lort fra eBay til Extreme overpriser, er det herre tarveligt!

  Jeg så lige et indslag i tv omkring de dyrekort, det er som om de “voksne” har overtaget hele “legen” med at bytte osv. Og sådan noget går aldrig godt når først de “voksne” har overtaget!!

  Lad nu børnene og hvis man så har kort i overskud kan man altid finde en at donere dem til.. Aldrig i mit liv om jeg ville tage penge for sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   PRÆCIS! skræmmende at forældrene har taget over 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Det er da mega grådigt. 1200 kroner. Det skal man da ikke tage for 19 pakker dyrekort hvor der er 4 små kort i. Er helt enig i dig. Tænker også at man skal give dem væk h os man ikke får dem brugt! Forresten elsker din blog, læser den hver gang du lægher noget op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina M

  Ej hold da op en idiot :s
  Undskyld mit sprog, men håber da virkelig ikke der er nogen der er så “dumme” at hoppe på den, at gi 100 kr stykket for noget der er givet gratis ud!
  Så ville jeg nok vælge at gå i Bilka og bruge de 100 kr + at få et kort oveni! Alt andet ville da være fuldstændig tåbelig.
  Men helt klart skræmmende at nogen er så penge griske, at de vil udnytte nogen “naive” helt fremmede mennesker og frarøve dem penge på den måde. Sådan mennesker burde skamme sig groft !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ved min stedmor har rigtig mange i overskud så sig til hvis der er noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie F

  Jeg tror faktisk, at det er ulovligt .. Det var der i hvert fald noget om, da folk prøvede at sælge de klistermærker, man kan samle fra forskellige butikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har godt set det på divers grupper på Facebook! Det er virkelig noget svineri

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hvorfor er det kun halvdelen af min kommentar der kommer med? Har prøvet det flere gange nu :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  jeg har solgt 4 pakker for 50kr. Jeg syntes det er fint at gøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Så skulle i bare vide, alle de der sælger ting fra ebay og sælger det til sindssyge priser i Facebook grupperne, jeg har set armbånd der på ebay koster 5 kr. Som folk tager op til 250 kr for i salgsgeupperne og det bliver bestilt hjem kun med henblik på videre salg
  Prøvede og linke til ebay med en wall sticker til 12 kr i et opslag hvor vedkommende solgte dem til 75, nøj jeg fik høvl.
  Men ja du har helt ret med dyre kort, det er da gået helt amok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Hej Anna!
  Er helt enig med dig, man får jo både dyrekort i Bilka og Føtex.
  Og i Fields- Bilka får man næsten 10 pakker mere end man rigtig skal, så ja helt enig totalt narrøve der gør sådan noget❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serra

  Hej Anna , tilfældigt så jeg dog faktisk på en af disse grupper køb salg Århus .

  Jeg var selv i salling igår og købte et gavekort på 1000kr til min svigermor der havde fødselsdag .
  Jeg var på vej ud stod nede ved udgangen da jeg så et barn med de dyrekort . Valgte jeg at gå op på 2 salg og spørge om jeg kunne få sådan nogle kort . Jeg fik 16 pakker . Jeg valgte at åbne alle pakkerne og smide dem ind på den køb salg bytte Århus side. Og skrev at folk der ik selv havde råd til at købe kortene var mere end alt velkommen til at hente dem gratis . TÆNK ENGANG , jeg valgte at gå tilbage for at hente disse kort til børn jeg ik kender for at give dem , kortene gratis .
  Imens andre mennesker sælger disse kort .
  Jeg har hverken børn eller andet . Jeg kender selv folk der samler på dem men valgte ikke at give dem til dem men til folk der ikke har råd . Det er så usmageligt at folk er så grådige . Føj for den da

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hvor er det stort af dig!! Dejligt at høre… Ja det er usmageligt 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pp

  det er simpelhen så frygtelig hvordan folk kan være med de dyrekort.. Jeg kunne aldrig finde på at sælge dem, vil hellere give dem videre, for den reaktion man får, er jo helt fantastisk. Jeg havde købt noget i Føtex for leden dag, og nu kender jeg en pige som samler på dem, dog kunne hun ikke bruge dem da hun havde dem i forvejen, men derfor var hun stadig glad for at jeg havde tænkt på hende og var kommet med dem! Det gjorde da mig rigtigt glad for at hun blev så glad for det selvom hun ikke kunne bruge dem. Det er nok i sig selv at få sådan en god reaktion på at have givet noget☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes ikke problemet er de, som prøver at sælge kortene, idet der er en efterspørgsel, som man som sælger ønsker at opfylde. Problemet opstår, når folk begynder at købe dem, fordi så opstår der en fidus for sælger. Hvis en kan sælge, så kan flere også. Og de er jo nogle eftertragtede kort, hvorfor kan jeg ikke forstå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Der var en der fortalte mig at der er en der havde købt for 31.000 i Bilka, men brokkede sig over at hendes søn ikke fik det gylde kort (det er vidst nogle sjældne kort). Sådan noget er jo ren tilfældigheder! Sådan noget kan jeg simpelthen ikke ta’!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes også det er gået for i salg jeg husker tydeligt dengang jeg gik i de små klasser og havde en diddel bog med diddel parpir hvor jeg byttede dem til nogle andre diddel parpir, det burde børn også havde lov til med dyrekortende istedet for det blever solgt til hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lønningsdag (for mig), yaaay!