Ih ja.. Jeg er en dårlig mor..

Lønningsdag (for mig), yaaay!

rgfgKøb det her:  1  /  2  /  3  /  4  /  5  / 6  / 7 /  8

 

Jeg har virkelig ventet på denne dag længe! Jeg har både købt en bil og et dyrt kamera i april måned, så penge havde jeg ikke mange af her sidst på måneden, og min opsparing ville jeg helst ikke røre, ha ha. Jeg fandt nogle lækre ting inde på boozt.com som jeg godt kunne tænke mig. Skjorten med et par cykelshorts og de hvide hilfiger sko, det er et must have for mig. Alt som ses på billedet er på tilbud, så det er jo bare perfekt! God shopping tøser!

kh11

Anna Due

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ih ja.. Jeg er en dårlig mor..