VIND EN REJSE TIL CUBA FOR TO!

3 af de dummeste ting jeg har sagt.


Hvis nogle af jer har set Paradise hotel, altså den sæson jeg var med i, så husker i nok nogle af mine sprogblomster. Jeg husker ikke dem alle, men der var da et par stykker. Jeg er ikke dum, nogle gange taler jeg bare før jeg tænker! Men nu er jeg jo blevet ældre og klogere… not…. Jeg klokker stadig i den!

1. Jeg spurgte i går min mor om hvorfor hun lige pludselig begyndte at bruge briller. (Det var først da hun blev de 45 at hendes øjne blev dårlige). Hun sagde, at sådan er det bare når man bliver ældre. Så kom jeg med det dummeste … “Er det fordi at du har set for meget ud af øjnene”. Jeg tog hænderne op foran munden, blev helt overrasket over at jeg kunne spørge om noget så dumt og tog det i mig igen med det samme.

2. Der er specielt en ting som jeg bliver mobbet med i familien, trods det skete for 5 år siden. Min storebror sad og fortalte om en fisk som kunne efterligne andre fisk, så den narrede fjenden. Bla. bla. bla, han snakkede og snakkede! Jeg hørte ikke engang halvdelen, men i mit øre lød det som om at fisken kunne forvandle sig om til et andet dyr. Hvor jeg bare tænkte “er du dum eller hvad?”. Så sagde jeg “Nå, kan den så også laves om til en Zebra?!”. En Zebra må være svær at forvandle sig om til, derfor  kom jeg på den. ALLE grinede af mig, det var så flovt – for jeg sagde det kun for at få Peter til at virke dum. De tror stadig at jeg mente det seriøst, men det gjorde jeg altså ikke 🙁 buhu.

3. På Paradise hotel sad Kasper, Camilla og jeg og snakkede om verdensdele. Vi kom ind på thailand, hvor jeg igen klokkede lidt i det. Jeg gider ikke engang forklare mig, for igen misforstod folk mig – til jer som har set det, i ved hvad jeg snakker om. Ha ha.

Her fik i lige 3, der kommer snart nogle flere 😉

hjko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN REJSE TIL CUBA FOR TO!