BØF M. LØG OG CHAMPIGNON

Vi er stadig ikke kærester..

IMG_2428Hold da op jeg er begyndt at få mange beskeder omkring mit og Martin’s forhold. Det sker både i indbakken, men også offentligt på blandt andet Instagram. Jeg troede at vi havde gjort det klart at vi ikke er kærester, men til folk som stadig er i tvivl så skriver jeg det lige igen… Martin og jeg er ikke kærester, og vi bliver det heller ikke igen. Bare fordi at vi slår snaps op på vores “story” (snapchat), så er det ikke ens betydning med at vi er sammen igen.

Martin og jeg kan godt diskutere lidt engang imellem, men jeg synes nu vi klare det hele meget godt. Så vi er venner, og mere bliver der ikke.
– Desuden er jeg allerede begyndt at smådate en fyr, men som jeg har skrevet mange gange, så skal jeg ikke have en kæreste lige foreløbig, ha ha.
Jeg håber at i fik svar på jeres spørgsmål 😉

hjko

6 kommentarer

 • Bare lille mig

  kære anna. Jeg sidder ofte og krummer tæer når jeg læser de kommentarer som nu engang popper op på din insta. Jeg tænker virkelig tit på om det ikke bliver for meget for dig at du nærmest dagligt får beskeder om dig og martins forhold. Jeg kan sgu virkelig blive gal på de mennesker der hele tiden spørgee ind til dit og martins forhold, og hvorfor i tog denne beslutning. Det det rager sgu da ikke os, hvis du vil fortælle om det, så fortæller du det, og hvis ikke, så fortæller du det ikke! Utroligt at folk ikke vil forsøge at forstå at det sikkert ikke har været let for dig at skulle flytte med bettemanden, og starte en ny tilværelse. Jeg synes du skal vide at du skal eddermagme banke i bordet når det bliver for meget. Og slf en kæmpe ros fra en følger som synes du klare dit nye liv SÅÅÅÅ fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmi

  hvad hedder du på snapchat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dani

  Stop jer selv med og gå og tro st Martin og Anna er sammen igen de kan godt ligge billeder op osv sammen uden og være kærester de har tros alt en søn sammen som de skal vise at de kan sammen ellers går det ud og barnet tro mig jeg ged hvad jeg taler om bare fordi MAn ikke er kærester så kan man godt samarbejde og tage billeder sammen med barnet på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna!❤️ Ved du hvad Martin hedder på snapchat. Altså kun hvis du vil sige det. Ellers Okay

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  Dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØF M. LØG OG CHAMPIGNON