Alt for sprød lørdag.. PARTY!

Først stalkeren, så stoffer og nu indbrud? Vi skal væk herfra!

12167837_10200894875849564_795178562_nDet er begyndt at blive ret uhyggeligt herude, først var/er der stalkeren (læs om det, her), så var der en pusher i blandt os og nu har der også været indbrud! Man hører meget om indbrud lige i tiden, det er jo hjernedødt. Min kammerat har næsten lige været udsat for hjemmerøveri, og blev faktisk også slået ned! Det er skræmmende, virkelig skræmmende.

Det skal lige siges at det ikke er mig der har været udsat for røveri, men min underbo. Tyven blev vidst opdaget, og som altid(næsten) var det en østeuropæer. De strømmer til DK for at stjæler, klaphatte man – fis ud af vores land! Kan blive SÅ tosset, specielt fordi at de er så utilregnelige og modbydelige (de fleste af dem), se bare min kammerat… Det var nær gået helt galt!

Der sker så mange ting herude, og jeg er ved at blive utryg. Min dør er låst konstance, både dag og nat. Det er virkelig ubehageligt, hvad søren gør jeg. Burde jeg flytte, eller hvad. Årh…. Jeg ved det ikke! Troede virkelig det var et godt kvarter herude..

hjko1

5 kommentarer

 • sus

  Hej Anna hvis du føler dig utryg hvor du bor syntes jeg i burde flytte men som sagt hænger boligerne ikke på træerne ;(
  syntes jeg kan se det område du bor i kender jeg godt, har kørt i det område som sosu hjælper og der var der dengang intet at bemærke men det jo nogen år tilbage …. håber du og villian klarer det og at i finder en anden bolig det andet er jo utryg
  hilsen sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nowack Henningsen

  Åhh træls at høre om indbrud! Min kæreste og jeg oplevede indbrud på tæt hold, de lyste med lommelygter ind ad vinduerne mens vi så tv. (ikke så klogt)! Fik heldigvis fat i politiet inden de nåede at bryde ind.
  Vi har bestilt verisure, med kamera så hvis der er indbrud så kan vi få billeder af typen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  hei Anna – jeg bor på Nordlandsvej og disse boliger er stort set altid ledige – opført i 2006 med 2 altaner, ny vaskemaskine og tørretumbler – ring til Taurus for nærmere information 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Kan du ikke skrive en besked til mig over facebook? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Må jeg spørge hvilken bydel i Århus du bor?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt for sprød lørdag.. PARTY!