Sådan var min barndom... Dramatisk?

Jeg stortuder lige nu…

11895961_911479772259059_1254551695606947631_nVillian har 3 ugers ferie lige nu, og første uge blev holdt sammen med min familie og jeg, og lige nu er han hos Martin hvor han skal være i 4 dage… I går havde Villian fødselsdag, og han blev hele 2 år… 2 år?! Det er slet ikke til at forstå, virkelig ikke, for hold op hvor er tiden gået hurtigt og hvor har han dog udviklet sig meget.

11873475_911476478926055_8564436418425265795_n
Villian er en nem, glad og super lækker dreng, han har et hjerte af guld og en humørbombe som hans far… Jeg sad lige og kiggede “villian” albummet igennem, og så begyndte jeg at hyle, så nu sidder jeg her med tårer i øjnene… Jeg nævner tit Martin her på bloggen, men han er jo også en del af mit liv, og specielt Villians… Så det er klart, men denne gang er det anderledes. Jeg begyndt at græde, eller faktisk både grine og græde… Jeg græder fordi at… Jae, det ved jeg faktisk ikke helt, det er svært at sætte ord på – men da jeg så alle billederne hvor vi sidder sammen med Villian begyndte jeg at savne.. Martin er verdens bedste far, og når jeg tænker tilbage på tiden på sygehuset, så var Martin meget tålmodig, og hjalp mig rigtig meget.. Villian havde kolik og græd nærmest hele tiden, og det var jo en kæmpe omvæltning for os begge lige pludselig at skulle være mor og far.

Hvis i ser billedet nedenunder, så var det sådan Martin fik Villian til at sove, for søvn var der ikke meget af, og jeg var lidt frustreret over at Villian ikke ville tage i mod mit bryst, det gjorde mig bekymret og ked af det, og som jeg har nævnt i et tidligere indlæg for lang tid siden, så blev sygeplejersken sur på mig fordi hun mente jeg gav for hurtigt op (læs det, her). Martin løftede V op, mens han “vuggede” ham frem og tilbage, mens han samtidig pustede ham blidt i ansigtet – og så faldt V til ro, det varmede mit hjerte, allerede der viste Martin sig at være en god og tålmodig far (nu græder jeg igen)..
11855732_911478655592504_5390711484471227108_n
Jeg er sur over at vi ikke blev sammen, eller det er jeg lige nu… Villian blev 2 år i går, og vi kunne ikke engang holde hans fødselsdag sammen fordi hans nye kæreste ikke bryder sig om at vi er for meget sammen….. Men, snart har jeg nogle ting som jeg vil dele med jer… Jeg må ikke engang give et hint, men jeg glæder mig, og ser frem til noget stort.

Villian er 2 år, og han er verdens sødeste og dejligste lille dreng. Hverken Martin eller jeg kunne forestille sig et liv uden ham, han er vores lille guldklump.

Jeg er meget følelsesladet lige nu, som i nok kan fornemme…. Så nu vil jeg ikke skrive mere, for der er simpelthen så mange tanker i mit hoved lige nu..
11891218_911477915592578_1811092106419595933_nPicMonkey Collage11891211_911478412259195_6303932384129081828_n11863309_911479808925722_7605156399371143858_n11889430_911481765592193_7954693170301324391_n11035738_911479875592382_8121418252362085625_n11885083_911482565592113_8474006502180736956_n

VILLIAN 2 ÅR! Tillykke min skat <3

IMG_6808


19 kommentarer

 • Louise

  Søde Anna. Jeg vil bare sige, at jeg sender dig så mange virtuelle krammere som du overhovedet kan forstille dig. Du er et skønt og fantastisk menneske, desuden er jeg sikker på at du er en fantastisk mor, også.

  Håber du falder lidt til ro, og får det bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Hej Anna. Vil bare lige sende dig så mange virtuelle krammere, du overhovedet kan forestille dig lige nu. Jeg er sikker på at du er en fantastisk mor.

  Håber du falder lidt til ro og får det bedre.
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Så Martin skal være far igen, hvilket er derfor han lader sig være under tøflen? Og Villian skal have en lillebror/søster. Synd at det skal gå udover jeres søn, at hans nuværende kæreste ikke kan lide at i tilbringer tid sammen. En lille dreng burde ikke undvære sin mor pga det. Martin burde have smidt hende til højre allerede første gang hun brokkede sig. Det kan komme til at påvirke jeres søn negativt hvis hun bliver ved med at være en del af hans liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thine

  Synes slet ikke at Martins nye kæreste skal bestemme at i ikke kan holde fødselsdag for ham sammen! Hun er godt nok egoistisk.. det er jeres søns dag og kun HANS dag. Han ville nok havde elsket at have jer begge der.. arh undskyld, men sådan nogle mennesker pisser mig af!

  Det virker – og har altid virket – som om du stadig har en smule følelser for Martin? Du nævner ham ihvertfald virkelig tit i situationer hvor det virker som om du stadig har noget for ham.
  Men det er måske også klart, siden i jo har et barn sammen.. Så vil der jo altid være noget.
  Jeg har ihvertfald tit lagt mærke til det 🙂

  Stort tillykke med din store dreng!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anna
  Jeg elsker at følge med på din blog og kan godt forstå at du lige nu synes det er træls at du og Martin ikke blev sammen. Men man skal jo ikke blive sammen for enhver pris. Dog vil jeg bare lige dele min mening og mener bestemt ikke at Martins kæreste skal forhindre at I kan holde Villians fødselsdag sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvor er det ærgerligt at i ikke kan fejre Vilians fødselsdag sammen. Kunne en løsning ikke være, at både du, Martin og Martins kæreste alle fejrede hans fødselsdag sammen, så kunne kæresten da se, at der ikke skete noget mellem dig og Martin. Eller er dit og Martins kærestes forhold for stramt til det? Stort tillykke med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  søde Anne først tillykke med V 🇩🇰🇩🇰🎂 for det andet så skal HUN da slet ikke bestemme om du og Martin holder fødselsdag for villian hvad bilder hun sig ind det da noget man skal holde sammen med begge forældre ellers bliver barnet forvirret – jeg har selv været alenemor og vi holdte altid fødselsdag sammen og hvis vi ikke kunne dette så holdte vi faktisk osse hver for sig men det var sjælden kan du tro 👍🏻 min x var altid inviteret plus hans kæreste dengang – sådan valgte vi det da vi blev skilt 👌🏻håber du og Martin finder en løsning til næste år 💜💜💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor er det trist, at Martin vælger at prioritere sin kæreste fremfor Villians behov og jeres samarbejde 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er et dejligt og ærligt indlæg. Ved selv hvor svært det kan være at få tingene til at gå op i en højere enhed. Bare en lille tanke herfra❤️ Christinaduusblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er dig og martins barn. Jeres valg, jeres liv (selv om det ikke er fælles liv) martins x kæreste har intet at skulle have sagt!! Villian får jo ikke hans 2 år fødselsdag igen, prøv find en løsning dig og martin sammen. Det er jo ikke engsng sikkert at martins nye kæreste holder og så skal hun have den inflydelse? Fandme nej…bank i bordet Anna… jeres søn!! Bliver aldrig hendes søn eller hendes liv. Det er jeres og vil alle de valg også være.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg sender en masse krammere <3

  Den onde stedmor findes desværre endnu. Husker tydeligt dengang jeg ikke måtte holde fødselsdag for begge mine forældre pga. netop en ond stedmor, der var jaloux.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker det må være svært at være den nye kæreste, når ens kæreste er til offentlig skue og man selv får disse ord med på vejen fra mennesker, der ikke aner, hvordan det er, at være hende.
  Storsind og imødekommenhed kommer man meget længere med – og DET er til gavn for barnet. Ikke at hænge fars nye kæreste ud offentligt. Bak op om barnets relation til fars nye kæreste – og giv dem plads til at skabe en ny familie – igen til stor gavn for barnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Vil lige gøre ops på at jeg næste år fylder 30. Mine forældre gik fra hinanden da jeg var 6 år gammel. Jeg har fejret 29 fødselsdage i både min mors og min fars selskab og lige så mange juleaftener.

  Det er dødpinligt at en forældre ikke kan sætte sit barns ve og vel højest og selvfølgelig sørge for, at barnet er omgivet af både sin mor og far på sine mærkedage. Dybt pinligt for Martin og alle de andre “voksne” mennesker, der ikke kan se ud over deres egen næsetip!

  Du tager det i stiv arm Anna. Godt gået – men virkelig et lavpunkt for Martin… Det kommer meget bag på mig ud fra hvor gode i ellers virker til at deles om jeres søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har ikke fulgt din blog, læste blot dette indlæg og synes du strammer den gevaldigt ved at give hans nye kæreste skylden. Din Ex må være gammel nok til at tage beslutninger selv og du må være gammel nok til at respektere at han er videre og ikke kommer tilbage til dig og at han mange gange fremover vil tage beslutninger som ikke passer ind i dit humør. Ærgerligt at i ikke kunne være sammen om sønnens fødselsdag, men det er blot den første af mange, for sådan er det at være skilsmisse barn. Det der afgør om jeres søn bliver et skønt og harmonisk menneske er ikke om i fejrer hans fødselsdag sammen, men om i evner på alle andre dage i hans liv at vise ham kærlighed og lære ham værdien af samarbejde og respekt for andre mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Nu er der så mange ting som i ikke ved om hende!
   – Min veninde og hendes far holder fødselsdag sammen med deres barn, og det synes jeg at man burde… så må de nye kærester jo bare være med… HVIS DE KAN OPFØRER SIG ORDENTLIGT…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg er 21 og min forældre gik fra hinanden da jeg var 4 og jeg holder juleaften og fødselsdag med mor og far 🙂
  Så kan godt forstå at du bliver ked af det. Fordi det kunne være så rart hvis I kunne holde fødselsdag sammen for villians skyld! Så jeg forstår dig godt! 🙂
  Den dag idag bliver jeg gal hvis min mor og far ikke begge er der på min fødselsdag, og indrømmer gerne at når min stedfar takker pænt nej tak til at komme, er det sku heller ikke mit problem, den ene gang om året vi jeg have både min mor og far! 😉

  Men! Jeg håber du finder ud af det! Held og lykke med det hele! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan var min barndom... Dramatisk?