Boost din skønhed <3

Keno – Kvinderne bestemmer?

ANNONCE

 
Hej sweeties.. Jeg blev i sidste uge gjort opmærksom på en kampagne som bliver kaldt “millionforhøret”, som handler om hvad du ville gøre hvis du vandt en million (hvor kvinderne bestemmer) som kan ses inde på Keno – danskespil.dk, eller øverst i dette indlæg.

Keno går til kamp for de store drømme

Med den nye kampagne vil Keno gerne opfordre til, at danskerne – mænd som kvinder – deler deres inderste drømme med deres partnere og kæmper for de drømme, der virkelig betyder noget.

Videoen handler om penge, hvad ville du gøre hvis du vandt en Million?? Eller nej, vent.. Hvis din mand måske gjorde?
Jeg har ikke en mand (Wish i had, wah wah), men hvis min kæreste/mand vandt en million, hvordan ville jeg så reagere? hm…. Jeg ville da nok tænke at jeg også fortjente en del af kagen, i hvert fald hvis det var min mand..

Mændende i videoen vil bruge pengene på ting, som jeg personligt synes er unødvendige, men det er sjovt at se hvor meget magt kvinderne har over deres mænd, ha ha… Den ene mand står nærmest og krummer tæer bag ruden da konen fortæller at hun skulle have det meste!

___________________________________________________________

“Kampagnen er netop skudt i gang under navnet ”Millionforhøret.” Du kan læse mere om eksperimentet og se filmen på https://kampagner.danskespil.dk/millionforhoeret/. Her kan du også se et interview med kønssociolog Cecilie Nørgaard, der fortæller om dynamikkerne i parforhold og kønsroller anno 2016″

IMG_6846PEACE OOOOUT!

Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boost din skønhed <3