FERIE FERIE FERIE... I dag tager V og jeg afsted <3

SPAR HELT OP TIL 80% PÅ OVER 400 LÆKRE BRANDS!


SPAR HELT OP TIL 80% 
PÅ OVER 400 LÆKRE BRANDS!!

IMG_7107Hey sweeties…  Der er mange som har spurgt efter flere beauty indlæg, og jeg må indrømme at jeg ikke er den allerskarpeste til at lægge makeup, eller jo… Jeg kan godt finde ud af det, men jeg er meget naturlig, og bruger derfor ikke særlig meget… MEN! Jeg har noget som jeg gerne vil dele med jer, og som jeg håber i vil blive glade for.

Jeg er lige blevet medlem af en side som hedder Luxplus, som er en fordelsklub, hvor man betaler 89 kr om måneden, og det skal lige tilføjes at der ingen binding er, man kan sige medlemsskabet op til hver en tid.. Men for de 89 kr. har du mulighed for at spare mange penge på en masse produkter som man normalt ville give fuldpris for. Man spare op til 80% rabat på de fleste varer, som kan være: Kosmetik/Makeup – Hårpleje – Parfumer/dufte – Kropspleje – Krop/helbred, og MEGET MERE.. Både til børn, kvinder og mænd..

Så trods de 89 kroner i måneden så spare man altså meget, da der findes så mange ting derinde, og man kan købe til hele familien, og til eksempelvis gaver… YAY! Jeg er vild med konceptet…

Det skal lige siges at de første 30 dage er gratis! Du skal blot oprettet dig derinde… Tjek siden ud HER, ..

Indlægget fortsætter nedenunder billedet, læs og se hvad jeg har købt og sparet…
IMG_7211 (2)
Jeg har købt:

Calvin klein Endless Euphoria 75 ml som jeg er helt vild med, den dufter så dejligt.
– Normal prisen er 520, men med de 30%, fik jeg den til 359 – så der er altså mange penge at spare!

 

Estée Lauder Sumptuous Bold Volume Mascara & Pure Color Envy Lipstick Set!
Et af mine yndlingsmærker udover nilens jord er Estée Lauder.. Jeg elsker deres makeup, og generelt bare deres produkter – super lækkert. Normalprisen på æsken som ses på billedet er 289, men man kan inde på Luxplus få æsken til kun 199 ,- … Så man spare 90 kroner! Mascaraen er super god, og som i nok ved, så er jeg helt vild med læbestifter som er enten lyserøde eller nude…

 

Essie 342, er en super fin neglelak.. Essie er et godt mærke, og deres neglelakker holder rigtig godt. Essie’s neglelakker koster normalt 99 kroner, men lige nu kan i få dem for 29 pr. stk! MEGET BILLIGT!!

IMG_7114 IMG_7119 IMG_7217
Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE FERIE FERIE... I dag tager V og jeg afsted <3