Den værste tanke for mig, er tanken om at miste Villian.

Jeg er så dårlig til at holde på hemmeligheder, specielt denne!

img_8896
Okay… okay… okay… Jeg har noget som jeg gerne vil dele med jer, men jeg må ikke, og kan ikke.. Jeg har lyst til at råbe det, skrige det – for ved i hvad? Jeg er så glad, og jeg føler mig 10 kilo lettere. En “hemmelighed” som denne har jeg virkelig svært ved at holde på, for den er gigantisk! Og ja, den har noget med Martin at gøreMen okay, gigantisk og gigantisk, nok ikke for jer, men den er for mig.

Der er sikkert mange der vil se dette indlæg som noget ligegyldig, og fred være med det, for jeg afsløre jo ingenting, så jeg kan godt forstå det… Men dette er en slags dagbog, dette er mine tanker og dette er mine følelser lige nu.. Følelsen af glæde, der er et kæmpe smil på mine læber, og om et par måneder er det et kæmpe kæmpe smil, hvor jeg kan ånde lettet op.

I ved godt at jeg har været meget stresset, og at jeg endte på sygehuset tidligere på året (læs det, her), det har været et hårdt år, rigtig hårdt. Jeg har delt mange af mine tanker på bloggen, og måske haft nogle syge udbrud omkring en hvis person som har været meget egoistisk, og gjort sådan at det ikke har været muligt for M og jeg at gøre som vi havde lyst til. Jeg har virkelig lyst til at skrive en hel roman, for jeg er så lettet og har fået mere ro.

Martin var på besøg i onsdags i et par timer, og vi havde det så sjaaaaawt… Villian nød det virkelig! Dog var Villian og Martin helt smadret efter 3 timers leg, så de slappede af foran fjerneren mens jeg kørte ned efter is til os, men da jeg kom hjem var de igen igang med fis og ballade. ROD, PUDDER OG LEGETØJ ALL OVER! 

Nu går turen snart til Marokko, og jeg glæder mig, det bliver rart at komme lidt væk og få nogle nye oplevelser… Det bliver 4 gode dage med nogle dejlige mennesker.

Tjek lige nedestående billede, kæft de er seje! og gud hvor de ligner hinanden! Jeg kan slet ikke se noget af mig i Villian, ikke udseendenæssigt… wah wah…
14914799_1223106401096393_263785482_n

Og til jer som spørger “Er i kærester” er svaret, JA… Jeg har efterhånden 10-20 kærester, og har følelser for over 100, ikke? Kan simpelthen ikke lægge noget op uden at folk tror at jeg er forelsket, eller har en kæreste… Så fremover, så er jeg kærester med alle min drengevenner.
unavngivet

FAMILY FIRST!

5 kommentarer

 • Salina

  Glæder mig virkelig til at høre hemmeligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Jeg forstår ikke dit indlæg? Hvad er hemmeligheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  forstår heller ikk hvad hemmeligheden er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mimi – Anna har endnu ikke delt sin hemmelighed, blot fortalt at hun holder på én som hun snart vil dele med os (formodentlig nok når hun er klar 😏)

  Anna – til dig vil jeg lige sige 👍🏻 .. alle de fordomme jeg havde mod dig dengang du var med i paradise osv. er alle faldet til jorden. Jeg elsker at følge med på din blog og synes du har meget at byde på, ja alt fra de mere useriøse til de langt mere seriøse ting. Jeg synes det er dejligt, at du er istand til at bevare dit sande jeg og dele ud af dig selv.. bliv ved med det. Jeg vil til enhver tid læse dine blogindlæg! 💪🏼😍

  P.s. Min datter på knap 16 mdr hedder Anna (smukt navn, hvis jeg skal sige det😁)

  God aften ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det varmer rigtig meget at høre, det er jeg glad for, og tak for ros – fedt at du følger med! 🙂
   Ååååååh cute! Ja, Anna er super flot 😉

   God dag til dig :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den værste tanke for mig, er tanken om at miste Villian.