Noget nyt? Villian stormer ind med overtøj på...

HVORFOR AFLYSTE EIQU MAROKKO TUREN?

_mg_8553Hey sweeties… Der er rigtig mange som har undret sig over hvorfor Eiqu ikke tog med os til Marokko, som egentlig var planen (læs mit tidligere indlæg, her). 

Eiqu kunne desværre ikke tage med os alligevel. Det var ikke fordi at han ikke ville, men fordi at han havde sagt ja alt for hurtigt. Der var en masse ting som gjorde at han ikke kunne tage med, altså arbejdsmæssigt… Så det er lidt ærgerligt, for vi havde glædet os til at han skulle joine os, og jeg ved at han også selv havde set frem til det.

Vi fik en kæmpe oplevelse ud af turen og fik set en masse, og Eiqu ville have elsket det! Wah wah wah… Men det kan være at han kan komme med næste gang, det håber vi i hvert fald, for han gik glip af noget, det er helt sikkert!

Det var egentlig bare det, mere er der ikke rigtigt at skrive… Nu fik i en kort forklaring, om hvorfor han ikke kunne tage afsted. Det var super ærgerligt, men forståeligt, en kontrakt er en kontrakt… og den skal man overholde, så det var som sagt ikke fordi at han ikke ville afsted, han havde jo også set frem til det.

Men vi havde virkelig en fed tur, og jeg glæder mig til at dele den med jer, så hold øje den næste uges tid, hvor der vil blive lavet en masse indlæg, og i næste uge kommer der en video op på min youtube kanal.

img_0278

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget nyt? Villian stormer ind med overtøj på...