MINE FORDOMME? SÅDAN VAR MAROKKO...

SE MINE BRYSTER UDEN BH – 1 ÅR EFTER!

bryster
Hi sweeties… Dette indlæg er der mange af jer som har ventet på, for nu får i set helingen af mine bryster og formen, derudover lidt om hvordan jeg har det med dem.

Nu er det over et år siden at jeg fik lavet mine bryster, de blev nemlig lavet d. 10 oktober 2015! Og der er rigtig mange som har spurgt om jeg har fortrudt det, og her er mit svar meget nemt… For nej, jeg har ikke fortrudt det – det var den bedste beslutning for mig, og jeg er glad for resultatet.
De er selvfølgelig ikke lige så flotte som mine bryster før jeg blev gravid, men det er tæt på! De er bløde, og man kan på ingen måde se at det er silikone, det er kun arrene der gør at man kan se at jeg har fået en operation.
img_0848 img_0850
(Billederne iført den hvide top er uden bh) Jeg fik et løft, og udover det fik jeg 300 ml i hvert bryst – og når jo, skåret mine brystvorter mindre fordi at de var blevet grande efter min graviditet, virkelig utiltrækkende, nøj hvor jeg hadede mine bryster efter den graviditet, men sådan er det jo.  Jeg slap for strækmærker, men ikke for slappe bryster… Men nu er de lavet, så naturligt som muligt og jeg er glad.

Arrene er helet fint, dog håber jeg at de heler mere, så de næste bliver utydelige, men jeg er ryger, og jeg ved at det gør at man heler dårligt, dog vil jeg sige at helingsprocessen har været rigtig fin. Pyt med om der er et ar eller to, bare jeg kan have en bh på hvor mine bryster ikke falder ud! Men arrene er der, og der er få strækmærker fra graviditeten (strækmærkerne er ikke tydelige mere, men de går aldrig væk)
goerefter
Nygart har gjort det godt, og jeg kan klart anbefale dem! Jeg ved at der er rigtig mange som har fået lavet sine bryster hos nygart efter de har set og læst om mine… Næsten dem alle har henvendt sig til mig efter deres operation, og de er også rigtig tilfredse. Nygart – simply the best…

img_0852 img_0854

LÆS TO AF MINE TIDLIGERE INDLÆG OM BRYSTOPERATIONEN NEDENUNDER:
Update på mine nye bryster

Før og efter billeder af mine bryster

Ændre man sig når man har fået lavet bryster?

unavngivet

13 kommentarer

 • Maria

  Har du fået skåret brystvorten mindre? Hvordan ser det ud? Det lyder ubehageligt :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna 🙂 Kan der være nogen chance for vi engang kom til at se dem helt? Overvejer selv at få mine lavet nogle gange, ved bare ikke om jeg har modet til det.. Dine ser virkelig smukke ud, kan godt forstå du stolte af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Anna. Købte du nogen forsikring ved Nygart?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hej Anna
  sikke nogle flotte bryster du har, fedt du står frem og viser det, så vi andre kan se det flotte resultat:)
  Jeg har lige et spørgsmål, hvor lang tid efter du var færdig med at amme “måtte” du få det lavet?
  jeg har selv nogle ødelagte brydter efter graviditet og er så kede af dem, så har besluttet jeg skal have dem lavet! men er i tvivl om hvor lang tid der skal gå efter amning? ved du det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det ved jeg desværre ikke, for jeg ammede kun i 1 måned :/ Men mener de siger 1 år <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Århus elle København ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Århus eller København ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima

  Er det rigtigt at man skal skifte silikon bryster efter
  Cirka 9 år ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Hej anna, tillykke med det flotte flotte resultat 🙂 nu skriver du de føles bløde, ved du hvilken hårdhedsgrad dine implantater har??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FORDOMME? SÅDAN VAR MAROKKO...