Sagde han lige "hold kæft mor" ?! Ja, det gjorde han sq...

Villians julegaver i år <3 og lidt om julen…

ANNONCEOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nu det jul igen, og nu det jul igen… Damn… Denne måned er godt nok gået hurtig, alt for hurtig, tænk at det allerede er d. 24 på lørdag! Jeg er ikke engang kommet i julestemning endnu, men det er Villian heldigvis, han er virkelig fan af nisser og snakker om dem hele tiden, så det er dejligt.

Nu hvor det er jul tænkte jeg, at jeg lige ville vise nogle af Villian’s julegaver frem, han får selvfølgelig mange flere, men disse ved jeg at han bliver glad for! Specielt MCqueen bilen og play-doh sættet, de bliver begge et hit (Både for mig og V, for jeg elsker at være kreativ, så “tandspillet” skal vi helt klart hygge os med kort tid efter det bliver pakket ud)

Alt legetøjet er inde fra ELLOS.DK, som er en super fin side, hvor der både kan shoppes tøj til børn, mænd og kvinder, derudover kan man købe legetøj og meget mere (mange gode tilbud btw!). Sidst jeg købte derinde fra var det tøj, og denne gang købte jeg faktisk en striktrøje magen til den jeg købte sidst, men da den ikke rigtig passede ind i dette indlæg, vil jeg hellere vise den frem en anden gang! Men som sagt er det den samme som sidst, bare i grå (læs mit tidligere indlæg, her),

Vi bliver 12 mennesker juleaften i år, det er godt nok længe siden at vi har været så mange, holy moly… Det har været en dyr omgang, men jeg elsker nu at købe gaver til folk, det er dejligt at se folk blive glade for det man køber! Dog vil jeg helst ikke selv have nogle, for jeg har ingen ønsker… Jo, de kan pakke nogle cigaretter ind, ha ha! Jeg har sagt jeg intet vil have, men “tosserne” har købt alligevel… Fy fy, skamme skamme.

Direkte links nedenunder til lignende ting, for alt det jeg købte er allerede udsolgt (ellers kan i se alt deres legetøj, her)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan købes her: MCqueen stor bil, HER // Play doh (OLAF), HER // Ironman, HER // Lego Technic (vulkan), HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

unavngivet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sagde han lige "hold kæft mor" ?! Ja, det gjorde han sq...