STAR WARS ER IKKE KUN FOR MÆND!!! (PLUS VINDEREN AF KONKURRENCEN)

Martin joinede os til jul, MEN….

img_0099

Hej sweeties… Først og fremmest vil jeg ønske jer alle en glædelig jul, håber i havde en fantastisk dag/aften i går sammen med jeres nærmeste.

Vores juleaften var helt fantastisk, og der var en super god stemning! Vi plejer at være 7, men i år var vi 12, fordi at min søster kom og tog hendes 3 dejlige piger med, og Villian havde det så sjovt med dem, de har simpelthen hygget sig så meget, ingen sure miner, så det er helt fantastisk.

Martin joinede os, og det blev Villian SÅ glad for, i går var det faktisk kun Martin som kunne bruges, så han var på “arbejde” hele dagen, for de andre børn fandt ud af, hvor sjov han er. Han er virkelig god til børn, og elsker at tumle med dem. Da han kom var han en smule træt, det samme var V, så vi gik en tur med V for at få ham til at sove, og bagefter opdager vi at Martin har lagt sig ind i sengen også, typisk ham! (Grinesmiley), se det på Snapchat (annaduen)

Vi var alle rigtig glade for at Martin kom, for han er så hyggelig, og super dejlig at være sammen med – og så er han jo god til at få os alle til at grine…. ej, det var virkelig en fantastisk aften, og Villian var bare så sød!

MEN, Martin havde regnet med at blive en dag mere, indtil han fandt ud af at jeg skal til fødselsdag i dag… Det havde han ikke lige regnet med, så der blev han sådan lidt, DAMN YOU! Men det kan jo være at han stadig bliver trods jeg ikke er her før engang i nat, men forstår da godt at han er træt af at jeg ikke er her, for jeg er jo herre grineren 😉 vores humor… I love it!

Anyways… Håber i havde en dejlig jul!

img_0102img_0103img_0097img_0096img_0092img_0086img_0100

 

unavngivet

 

3 kommentarer

 • sus

  dejlig i alle havde en super dejlig jul det jo børnenes jul 🎅🏻💙 og fedt at martin var hos jer og fejrede julen med jer 👍🏻👍🏻jeg selv hyggede hjemme med god mad 😀😀 julehilsen fra sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Glædelig jul til jer. Jeres jul ser super hyggelig ud og sjovt at høre om Martin som årets “hyggeonkel”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik også æren af min kæreste til et formiddagsbesøg d. 24, et opkald senere på aftenen, et besøg efter julefrokost d. 25., og vågende op med ham inden jeg skulle til julefrokost idag 😀 Man må tage hvad man kan få.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAR WARS ER IKKE KUN FOR MÆND!!! (PLUS VINDEREN AF KONKURRENCEN)