JANUAR UDSALG ER BEGYNDT, OP TIL 70% RABAT!

2016 har været et hårdt år, men 2017 bliver BEDRE!


Hej guys, både de søde og de knap så søde – hej til jer (much hate lige pt), for det fortjener jeg åbenbart.. Fed afslutning på 2016, det gør mig trist, snøft.. eller… Nej vent, jeg er ligeglad, hvis man ikke kan lide mig, så kan man holde sig væk. Farvel….

Vi tager den lige om, de sure burde være ude nu… Så…

Hey sweeties, lige en update på hvordan mit syn på hvordan 2016 har været for mig, men også for andre (det får i i et andet indlæg), for man må sige at der er sket en del.

Lad os starte med mig, for jeg må ærligt indrømme at det her har været et rigtig hårdt og langt år for mig! Jeg blev syg, eller rettere, min sygdom gik i udbrud, og jeg fik angst og blev stresset (stadig en smule stresset, og stadig en smule angst for nogle ting, men det går bedre). Angsten og det med at være stresset, var også en af grundende til at jeg stoppede det med M, hvis i husker ham? Min mystiske flirt, som jeg hurtigt blev glad for, men som jeg også hurtigt mistede alt for, og her snakker vi om følelser. Det tog rigtig hårdt på ham, men han valgte til sidst at acceptere det, han prøvede i hvert fald, men jeg håber han har det godt den dag i dag.

Min familie har været der for mig, og det samme har Martins… Derudover har jeg rigtig mange gode veninder, som har lyttet på alt mit pis, og det sætter jeg stor pris på! De er dejlige, og de er her altid, og det samme er jeg for dem.

Udover det, var der lidt bøvl med Martin og jeg lige da vi gik ind i 2016, vi var ikke uvenner, men der var nogle ting som gjorde mig rigtig sur og skuffet over ham. Men det er vi ovre, og der kommer til at ske en masse gode ting fremover, dog vil jeg ikke dele noget med jer endnu. Men vi har et rigtig godt venskab, og er begyndt at ses noget mere, hvor både V, Martin og jeg er sammen alle 3, det betyder rigtig meget for mig, og endnu mere at han kom her juleaften og blev et par dage ekstra.

Molly-hund, min allerbedste ven igennem 13 år døde tidligere på året, og det tog meget hårdt på hele familien! Hun var simpelthen så skøn, verdens bedste hund.

Udover det, 2 stjålne mobiler, to smadret, en ødelagt computer, en ødelagt Ipad – dyr omgang! (Heldigvis dækkede forsikringen noget af det).

Men udover et langt sygdomsforløb, og bøvl med Martin i starten af året, så har der trods det, også været mange gode ting.

Villian er optur, det er han altid, næsten i hvert fald, også selvom han kan være en bestemt lille herre, som nogle gange som kan irriterer mig grænseløst. Man kan aldrig være irriteret på sit barn en hel dag, som man kan med mange andre, med børn er det noget andet, heldigvis – men damn, han sætter mig tit på prøve! Det er heldigvis sjældent, for han er simpelthen så sød, dejlig og kærlig, elsker ham af hele mit hjerte, min lille ballademager. Men han er optur, og har været med til at gøre mig stærk, uden ham havde jeg ikke været så stærk og klaret dette år helt så godt som jeg nu har gjort. Børn gør bare et eller andet ved en, og det er svært at forklare hvad, men der er en kærlighed som man aldrig har mærket før.

I har også været med til at gøre dette år bedre, uden pis, det har i! Jeg er så taknemmelig for alle jeres gode råd, og også jeres hjælp og forståelse, så tak for det – mange af jer har fulgt mig i tykt og tyndt, og jeg føler på en eller anden måde at i er mine “venner”, for i er så støttende, trods i ikke engang kender mig IRL. tak tak tak!

Trods “bruddet” mellem M og jeg, så var det altså dejligt at få en fornemmelse af en lille forelskelse igen, det troede jeg ikke var muligt, men okay… Ved ikke om det har gjort det bedre, for ærligt, så tror jeg næsten at det ER umuligt for mig. Men det var rart at mærke at man kunne få følelser, også selvom det var kort, han var/er virkelig en god fyr.

Jeg har fået kontakt til nogle gamle venner, så det er virkelig rart at de er kommet ind i mit liv igen, dem har jeg savnet. Når man flytter langt fra hinanden, så kan det være svært at holde kontakten med alle, men i dette tilfælde blev der skabt en god kontakt igen, super skønt. Min gamle bedste ven som jeg boede med for et par år siden, er blevet min bedste ven igen, vi bor nærmest sammen, vi kalder os hverdagskærester. Jeg tror ikke at man finder en bedre ven en ham…

Jeg glæder mig til 2017, en ny start og en ny begyndelse på noget godt. Jeg kan ikke røbe noget endnu, men det skal nok komme, og jeg ved at i vil elske det og blive glad på mine vegne <3

Hvordan har jeres år været?

 

Læs lidt om det der fyldte mest i 2016, mit sygdomsforløb:

JEG ENDTE PÅ SYGEHUSET I TORSDAGS

GODE OG DÅRLIGE NYHEDER VED LÆGEN I TORSDAGS

img_9884


Outfittet ovenover kan købes, HER

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUAR UDSALG ER BEGYNDT, OP TIL 70% RABAT!