MAN VED MAN ER MOR NÅR.... #2

JEG ELSKER FEMININT UNDERTØJ, NYE BILLEDER!

AFFILIATE, FOTOGRAF: HEINE MANN
dsc01359_2048px
Hi guys! Her kommer lige endnu et af billederne fra mit photoshoot, kan ikke helt finde ud af om jeg kan lide det, eller om jeg ikke kan – bh stroppen er skæv, og min mave er krummet lidt sammen, så ja…. I DON’T KNOW! Men photoshootet var sjovt, og Heine Mann som var min fotograf har gjort et godt stykke arbejde, han har også sendt mig en masse andre billeder, men dem deler jeg nok ikke med jer, da det ville være lidt for grænseoverskridende.

Jeg har tidligere lagt billeder op af mig iført det blå undertøj, og mange af jer har tidligere spurgt hvor det kan købes, men på daværende tidspunkt var sættet udsolgt. Jeg kan så fortælle jer at det er på lager igen, yay! Der er direkte link’s nedenunder, sættet er fra hunkemöller, og lige nu kan i få 4 ting men skal kun betale for 3, så der er mange penge at spare inde på webshoppen. Udover 4 for 3, så er der også tilbud på alle deres trusser, man kan nemlig få 2 par for kun 50 kroner!

skaermbillede-2017-02-02-kl-12-39-24

Køb sættet her: Jody formstøbt Bh, HER / Jody g-streng, HER / Jody trusse, HER

Hunkemöller er en de bedste undertøjsbutikker efter min mening, der er så mange fine og feminine sæt, til billige penge. “Desværre” for mig, så har jeg ret store bryster, og hunkemöller har ikke ret mange bh’er i min størrelse, så det er lidt ærgerligt. Så selvom hunkemöller er min yndlingsbutik, så bliver det for det meste change jeg handler i, det er bare så fandens dyrt, ha ha.

I får lige et billede mere, dette er jeg ret vild med! Men mine absolut yndlingsbilleder har jeg vist jer før, hvor jeg er iført hvidt undertøj, hvis i ikke har set dem, så kan i se dem HER

dsc01244_2048px


unavngivet

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN VED MAN ER MOR NÅR.... #2