AFVIST I FØTEX - A WALK OF SHAME!

SÅDAN SER JEG UD NÅR JEG STÅR OP OM MORGENEN!

img_1281

Hi guys! Dette indlæg er sådan lidt random, men jeg har fået mange henvendelser om mit look, og her snakker vi om øjenvipper og negle. Jeg fik nemlig lavet både negle og vipper, og jeg er SÅ glad for både negle og vipper. Jeg har aldrig rigtig været fan af at gå med gele/akryl negle, men Tenna har simpelthen været så dygtig, og lavet dem så flot, at de for det første ikke genere mig, og ja.. så er de bare super smukke! I LOVE THEM! ( Og det tog hende lidt over en time at lave)

Vipperne er goal, det er så skønt at vågne op om morgenen og se godt ud, virkelig fantastisk. Det er to uger siden at jeg fik lavet begge dele, og det er stadig spot on! Tjek lige overstående billede, sådan ser jeg seriøst ud hver morgen, uden at have gjort andet end at redde mit hår, that’s it.

Da jeg har fået så mange henvendelser efter de billeder jeg har lagt op rundt omkring, har jeg fået lov til at give jer et godt tilbud, dog skal der bookes en tid inden 14. marts, ellers gælder tilbuddet ikke. Når i booker en tid til enten negle, voks eller vipper – så når i skal booke, så skriv “Anna Due” i kommentarfeltet.

I kan booke på min Facebookside: Tenna Bjerre – negle, voks & vipper
Tlf: 30223247
Eller onlinebooking: www.tennabjerre.klikbook.dk

PRISER MED RABATKODE “ANNA DUE”

Nyt sæt eyelash extensions inkl. *30min opfyldning til 800,-
(Normalpris 1.298,-)

Akryl forlængelse inkl. En shellac farve 500,-
(Normalpris 649,-)

Det skal lige siges, at Tenna arbejder nede i Aarhus midtby

Se nedestående billeder, er det ikke bare flot?! I LOVE IT..

 

dejligt ikke at ligne en trold om morgenen!

img_1213

img_1228
I
NSTAGRAM: TENNABJERRE_NEGLEVOKSVIPPER

unavngivet-1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFVIST I FØTEX - A WALK OF SHAME!