STATUS PÅ BOLIGSITUATIONEN...

REMOVE IT – CARBON PEELING, LÆKKER OPLEVELSE.

img_1180

Hi guys! Kender i til Carbon peeling? Hvis ikke, så læs med her, specielt hvis du har dårlig hud.

Jeg var forleden oppe ved Remove-it, laser clinic, som ligger på strøget i Århus. Jeg tog derop for at prøve den meget populære carbon peeling med diamantslibning, og det var virkelig lækkert, min hud bagefter var så dejlig blød.

Til jer der ikke ved hvad det er, så er Carbon peeling en laserbehandling, som ved hjælp af en medicinsk kulstofblanding dybderenser huden. Kulstofblandingen er et 100 % naturprodukt.

Min hud har drillet mig det sidste halve år on/off, og det skyldes nok mest på grund af stress, for når jeg stresser, så slår min hud ud. Så jeg ringede til Jesper fra Remove-it i Århus, og fik en tid til en behandling. Jesper er seriøst den sødeste og gladeste fyr, og han er rigtig nem at snakke med, for mig betyder det meget at man får en rigtig god service og det får man altså oppe hos ham. Derudover er klinikken super flot, det er bare så behageligt, i burde virkelig prøve det.

Jeg overvejer snart at tage derop igen, for min hud var så dejlig efterfølgende, det var virkelig en super lækker oplevelse. Jeg kan specielt anbefale sådan en behandling til folk med acne, det virker,  og igen, så er det en super lækker oplevelse, min hud føltes så dejlig blød, og så frisk ud efter bare én behandling. Hvis i gerne vil vide mere om behandlingen, så kan i læse om den via linket > Removeit carbon peeling

Hos Remove-it i Århus er de også specialister i at fjerne tatoveringer, så hvis i eventuelt har nogle tatoveringer som i har overvejet at få fjernet, så tag kontakt til dem via deres hjemmeside www.removeit.dk

img_1181

unavngivet-1Klinikken har også Facebook og Instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ BOLIGSITUATIONEN...