AFHÆNGIG AF NEGLE OG VIPPER!

NYT HÅR – IGEN IGEN! MEN DENNE GANG….

img_2130

Hi guys! På snapchat IG story skrev jeg at i skulle gætte hvilken hårfarve jeg havde fået/har fået. De fleste skrev blond, fordi at man på min story kan se at mit hår bliver lysnet. Meeen, i tog altså fejl, jeg er ikke blevet blondine – overstående billede var for at tage pis på jer, det er nemlig bare en clips, og så tog jeg det også for at se hvordan jeg ville se ud som blond. Men ja, snydt for en 20’er! Men jeg sagde faktisk til Heidi at hun skulle overraske mig, så havde ingen idé om hvordan mit hår ville komme til at se ud, og ja.. Så meget stoler jeg på hende!

Jeg elsker at gå til frisør, i hvert fald hos min gode frisør Heidi Skjold som har salon lidt udenfor aarhus! De sidste to år har jeg haft en del forskellige hårfarver, men uden at mit hår har taget skade, netop fordi at hun er så god og påpasselig, plus hun bruger en masse plejende produkter. Jeg er afhængig af at der skal ske nye ting hele tiden, specielt når det kommer til hår, da jeg efter forholdsvis kort tid trænger til en forandring, så jeg kan få den der “FUCK JEG ER LÆKKER” følelse! It’s the best..

Jeg har skrevet om Skjold’s hair & tan før, men bliver nødt til at gøre det igen, for jeg er så tilfreds… endnu engang! Heidi er seriøst verdens sødeste og bedste frisør jeg nogensinde har været ved og hun har mange kunder, som også altid går derfra med et smil på læben, ligesom jeg. Hun er en travl dame, da hun er meget eftertragtet, så hvis i skal booke en tid, så gør det i forholdsvis god tid, hun kan virkelig anbefales! Nedenunder ser i btw min nye hårfarve 😉 Den minder lidt om den jeg havde for et halvt år siden, men det er ikke de samme farver som er blevet brugt og der er kommet mere spil i håret.

BOOK TID: SKJOLDS HAIR & TANHER
img_2210 img_2211 img_2212 img_2213

unavngivet-1

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFHÆNGIG AF NEGLE OG VIPPER!