SNEAK PEEK, SE VILLIAN'S VÆRELSE!

JEG SKAL HAVE LAVET MINE BRYSTER IGEN!

19821043_1538972959509734_878055141_o
Hi guys! Som de fleste af jer nok ved, i hvert fald mine faste læsere, så har jeg fået lavet bryster – det fik jeg gjort et år efter jeg havde født Villian. Mine bryster generede mig, og de var blevet helt slappe, det gik mig virkelig på. I sidste uge lavede jeg et indlæg med overskriften “Mit bedste råd til at elske sig selv og sin krop“, hvor jeg blandt andet også nævnte mine bryster, for jeg hadede at kigge mig selv i spejlet. Ved min sidste operation fik jeg 300 ml i hvert bryst, og så fik jeg et brystløft. Jeg husker at jeg var meget nervøs mht arrene, men de er blevet så fine og man kan næsten ikke se dem, billedet ovenover blev taget for et år siden.

Anyways… Jeg skal have lavet mine bryster igen, ikke fordi at de er grimme, men det ene bryst er faldet på en træls måde, og det vil jeg gerne have rettet – og min kirurg var enig, han kunne godt se “problemet”. Det er heldigvis kun en lille operation som tager en time, og dagen efter er man allerede på toppen igen, der skal kun samles noget hud, og det er meget normalt at det kan ske, det vidste jeg godt fra start, dog er det slet ikke slemt.

Da vi sad og snakkede om det viste han mig lige billeder fra før mine bryster blev lavet, holy fuck! Jeg tog mig for munden, og blev helt mundlam… Jeg huskede ikke at det var SÅ slemt, så Nygart har virkelig gjort en forskel, de er simpelthen så dygtige og super søde!

Jeg er lidt nervøs for narkosen, det er jeg ikke helt fan af, men det gik godt sidst, og jeg havde slet ikke kvalme eller lignende efterfølgende, dog snakkede jeg meget i tåger (Se videoen hvor jeg vågner efter operationen, her).

Jeg blev opereret ved Nygart for to år siden, og det er også hos Nygart som jeg skal opereres igen, som sagt, så er de helt fantastiske!

Læs også et af mine tidligere indlæg:
FØR OG EFTER BILLEDER AF MINE BRYSTER

 

unavngivet

10 kommentarer

 • Anja

  Jeg har lige født for 8 uger siden, men ammer ikke. Jeg vil rigtig gerne have lavet mine bryster da de ligner to theposer😂 Hvad er dine tanker om det hvis man skal have endnu et barn? Det er absolut det eneste der holder mig fra det, hvis de bliver grimme igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja gjorde min også, det er noget lort! Men synes du skal vente til efter du har fået et barn mere hvis du ønsker det, for de ender med at se ud som før 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Må man spørge hvilket implantat du har i?? 300 ml kunne jeg læse du fik i hver så mit spørgsmål er så hvilken str bh giver det ca?? Det helt okay hvis du ik vil svare..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej anna ❤
  Jeg har lige set din video 😂
  Tak for du fik mig til at smil på læben det havde jeg lige bruge for ❤😂 men hold kæft hvor er du sød når du vågner om af narkosen ❤❤❤😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg fik også lavet løft samt lagt 325 ml implanter hos Nygart tilbage i sommeren 2015. Mine bryster er også faldet på en lidt træls måde her 2 år efter synes jeg.
  Jeg har dog ikke kontaktet Nygart endnu, men har tænkt mig at få det gjort indenfor det næste halve år. Nu bliver jeg så lige nysgerrig, kan man godt fjerne/løfte huden, uden at man behøver ligge nye implantater? Eller læser jeg dit indlæg forkert, så du skal have nyt løft og implantater?
  Held og lykke med det ihvertfald, du er jo heldigvis i gode hænder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jep, man kan få fjernet/løftet huden 😀

   Ja de er så gode!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Smart, så må jeg da hvis hellere få dem kontaktet og bestilt tid til undersøgelse ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnaD

  Lad os da se? Du kan jo bare blur dine brune nips 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ElskerAnnaDue

  Held og lykke med det hele Anna ! Forstår nu entelig ikke hvorfor. Du er så naturlig køn, og en perfekt størrelse også. Men det er jo en selv der skal have det godt med dem så jeg krydser fingre for det hele går som det skal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEEK, SE VILLIAN'S VÆRELSE!